2777
2789
عنوان

حاجتی داشتین که به هر دری زدین نشده

120 بازدید | 28 پست

سلام ب روی ماهتون

حاجتی داشتین که هرچی دعا و نذر و نیاز کردین نشده باشه

چکار کردین که شده و بهش رسیدین؟

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
توسل به حضرت فاطمهالبته موردم احساسی بود که واقعا آروم شدم

منم احساسیه

آروم شدی یا بهش رسیدی بعد ارامش گرفتی؟

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم و شد اون چیزی که دلم میخواست

چجوریه نمازش عزیزم؟

اره ارزو داشتم زندگیم خوب بشه همسزم عاقل بشه ـ

فقد ب مدت یک ثانیه  یک انتظاری داستم توسل کردم ب آقا سردار دلها 

باردار بودم و قهر    شوهدم تحویل نمی گرفت منو  من خونه بابا  

گفتم ای حاج قتسم قسم میدم  شوهرم پیام بده   کلی گریه کردم 😭  در حال گریه کردن بودم  یهو ساعت دو بامداد پیام از طرف همسرم اومد ک برگرد 

از ذوق گریه میکردم ـ ولی زندگیم دومی نداست  خیلی دعا کردم ک خوب بشه ولی نشد

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

اصلا انگار چشام باز شد عقلم کار کرد. ببین راضی شدم کلا

به این که بهش نرسی؟

اره ارزو داشتم زندگیم خوب بشه همسزم عاقل بشه ـ فقد ب مدت یک ثانیه یک انتظاری داستم توسل کردم ب آقا ...

عزیزدلم❤️

خدا ب دلت آرامش بده

بله شفای پسرم تو این دوسال نیمه هرچی دعا کردم نشد

مشکلش مگه چیه عزیزم

یادم نیست الان عزیزم چون مال ده سال پیش بود ولی بزنی گوگل برات میاره

میشه ینی برا منم؟

تو ۱۷ سالگی عاشق یکی بودم همش مسجد بودم چقد نماز خوندم ماه رمضونا شبای قدر ..کلا نشد که نشد دیگه فهمیدم یوقتا هر کارم کنی نمیشه فقط باید تحمل کرد خدا میخواد صبرمون امتحان کنه واقعا سخته 😭

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌