2777
2789
باور میکنی ده بار میگه

رو مخن واقعا😂 مادرشوهر من از گوسفندی که شوهرم برای عروسیمون کشته بود نصفه شو با دل و جیگر و کله پاچه و ... واسه خودش برداشته بود فقط چند بسته گوشت به من داد بعد به قول شما چپ میرفت راست میومد به من می‌گفت این گوشتا رو برات چرخ کردم هی میگفت ینی تا مدتها هی منو میدید میگفت 🤦‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ول کن بابا نرو ب نظرم شماهم اون تایم برو خونه مامان خودت

مامانم شهرستانه 

برام هضمش سنگینه موضوع اینه

البته جاریام بیشتر از من ناراحتن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من میگم دامادها شاید ناراحت نشن بالاخره اونا دوس ندارن وارد مجلس زنانه بشن ولی ما چهار تا عروس واقعا ...

عجبا

کاش همسرت نره بدون تو

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
رو مخن واقعا😂 مادرشوهر من از گوسفندی که شوهرم برای عروسیمون کشته بود نصفه شو با دل و جیگر و کله پاچ ...

😂😂😂😂

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
همون پس اینم از سیاستشه😂

خیلی خانم ساده و بی سیاستیه، فکنم عادتشه کلا

اره خداییش منم‌خودمو جات گذاشتم دیدم خیلی بهم برمیخوره . به نظرم کاش شوهرتم نره

نمی‌دونم 

میترسم خدای نکرده فردا پس فردا اتفاقی بیفته ،بگن ک من نزاشتم خواهر برادر دور هم جمع بشن 

اصلا کارشون زننده ست ،توهین ب ماست 

چ حرفی میخوان بزنن ک ما مزاحمیم نباید باشیم !!!!

این جلسه رو هم خواهرااا گذاشتن 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نمی‌دونم میترسم خدای نکرده فردا پس فردا اتفاقی بیفته ،بگن ک من نزاشتم خواهر برادر دور هم جمع بشن اصل ...

تو چیزی نگو از طریق همسرت اقدام کن

نهایت اگ دیدی نشد شما جاریا هم با هم جم شین همون ساعتی که اونا باهمن تا کوفتشون بشه

تو چیزی نگو از طریق همسرت اقدام کننهایت اگ دیدی نشد شما جاریا هم با هم جم شین همون ساعتی که اونا باه ...

آره دیگه چاره چیه !اتفاقا صحبتش بود

فقط ب نظرم کوچیک  میشیم