2777
2789

مادر شوهر من انگار مهره ی مار داره . 

واقعا هیچ کاری برای بچه هاش نمیکنه اگه بچه هاش برن تو چاه میگه خوش بگذره اما همه میپرستنش و همه کار براش میکنن

مثلا یبار برادر شوهرم بخاطر یه موضوعی افتاد زندان مامانش با وضع خوب کمکی بهش نکرد گفت به من ربطی نداره

مشکل برادر شوهرم حل شد برای مادرش یه زمین هدیه خرید برای روز مادر😄😄😄😄😄😄😄😄

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
شاید تکرار می کنن ک یادشون نرهبعدشم نشنیدی انسانها با افزایش سن پر حرف میشن😵‍💫😅مامان منم اینجوریه ...

نمیدونم واقعا دلیلشو😂

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشمزه میشن ؟؟

خوشمزه میشه چون خیلی زحمت میکشه کلی ادویه میزنه و چرب و چیلیش میکنه

ولی خب ویتامین نمیمونه زیاد براش آب نخود و لوبیا رو میریزه میره نهایتا تو آب گوشت درست میکنه که تهشم بخاطره اینکه جابیوفته اینقدر میزاره بجوشه آبش تموم میشه چند لیوان هی آبجوش اضافه میکنه!!

به شما میگن غریبه؟

ب شوخی میگیرن میگن😑

میگن خیلی وقته دور هم جمع نشدیم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
وا خب بگو ب من‌چه کار خونه خودته😂

باور میکنی ده بار میگه

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
اینو اکثرا دارن

متاسفانه

قبلا که هنوز بقیه بچه هاشون ازدواج نکرده بودن

وقتی اینجا میدیدم میگن برام قابل درک نبود 

میگفتم‌مگه میشه

الان که خودم تجربه کردم میبینم هست 

ولی همچنان عجیبه برام

عجب من بودم ناراحت میشدم

خب منم ناراحت شدم نمیدونم شایدم واقعا این حقو دارن 

ب همسرم گفتم منم میام 🫣

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
وا خب بگو ب من‌چه کار خونه خودته😂

انقد میگه که ادم فکر میکنه یاخدا این چقد کار برای انجام دادن داشته شوهرم میگه مامانم خیلی زحمت میکشه دیگه نمیدونی خروجیش همون یدونه نهار درس کردنه فقط مدام چون میشمره کاراشو زیاد ب چشم میاد، عادی ترین کاراشو ده بار میگه😂

اومدم غذا درست کنم 

اومدم بزارم سرخ کن مادرشوهرم گفت نه نه مزش بد میشه گفتم خب مشکلی نیست حتما دوست نداره نزاشتم

اومدم با دستگاه خورد کنم گفت نه نه نکنی مزش بدمیشه بازم گفتم مشکلی نیست

اومدم ادویه بزنم غذا گفت نه نه فلان ادویه رو‌نزنی بدمزه میشه منم زدم بعد غذا اومد گفت از این ادویه نزن غذا بد میشه باز گفتم حتما بخاطر خوذمه

برنج درست کردم گفت اینجوری درست نکن برنجت فلان مشکل و داش

اومدم گردو بشکنم گفت نه نه همینحوری ببر

و.....

پریود بودم حتی حوصله ی خودمم نداشتم چ برسه مهمون

و هنوز نتونستم درک کنم اینکه دید چقدر حالم بده و با مسکن سر پا وایسادم چرا نگفت یکم کمکش کنم بدتر کارمو سخت تر کرد؟

کلا همیشه همینحوریع تو دو روز اسباب کشی کردیم دیگه کمر و‌پا برام نمونده بود بعد بجای اینکه کمک کنه یا حداقل یه بار غذا بیاره اومده بود دستور‌میداد برو فلان کار و برام کن

اینقدر درک یکی از جنسه خودش سخته؟ 

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

ب شوخی میگیرن میگن😑میگن خیلی وقته دور هم جمع نشدیم

جقد زشت

جقد زشت

من میگم دامادها شاید ناراحت نشن بالاخره اونا دوس ندارن وارد مجلس زنانه بشن ولی ما چهار تا عروس واقعا گناه داریم 🥲

همسرم چند بار ب شوخی گفته ک من بدون زنم نمیام یکیش برگشته میگه نه نمیشه اون سه تا ناراحت میشن😒