2777
2789
هیی متنفرم از داداشم یه بچه پرو رو مخه رومخخخ ک مامان بابام پروش کردن جوری ک جواب بابامو میده بی ادب ...

کارشون درست نیست 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۵هفتمه تازه فهمیدم باردارم هنوز دکتر نرفتم بچم خورد ب کمرم

ن خیالت راحت چیزی نمیشه 

دعواش نکن اونکه از قصد نزده و نمیدونه تو تویه چ شرایطی هستی 

گر نگه دار من خدا است ک میدانم

سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد 

من بچه اولم ۱۵ماهه بود باردار بودم از این اتفاقا پیش میومد الانم ک اولی۴و دومی۲سالشع۵ماهه باردارم بیشتر اتفاق میوفته چون دوتان😆

خیالت راحت خودت بیشتر هواست باشی 

بارداریت ب خیر و خوشی انشالله

ناشکری نکن همین بچه فردا میشه کسی که چشمت به دره تا زنگ خونه ات رو بزنه

بلای جونمه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اینقدر بچمو دعوا کردم اینقدر شیطون ک نگو

عزیزم میگم اینکه بچه ی کوچیکت دعوا کردی که این کار انجام داد بعد از دلش در بیار، چون ممکنه باعث بشه تو ذهنش بمونه  شما بخاطر چی این کار کردی و  از اون بچه ناخودآگاه بدش بیاد