2777
2789
عنوان

اسپری مومتازون که کورتون داره برای کودک 😢 خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من امشب اون‌یکی بچم که یکسالو ۴ ماهشه رو هم بردم دکتر برای سرفه خلطی که داشت دکتر گلوشون دید گفت یکم ...

ااخ میدونم چی میگم منم بعضی وقتا اینجوری انگار مغزم کار نکرده اون لحظه بازم ببر دکتر چون عفونت داره چرک خشک کن دیگه بنویسه . راستش منم با قرص آموکسی کلاو ۶۴۳ اسهال میشم درحالی که واسه عفونت سینوس هام باید میخوردم که نتونستم بخورم

فوق تخصص کودکان آسم دخترمو تشخیص داد فوق تخصص آسم وآلرژی تایید به منم گفت آسم خفیف

شما اسپری دهانی چی برا دخترتون استفاده میکنید؟ الان بهتره که دارو مصرف میکنه؟ خوب میشه آسم تو بچه ها؟

برا پسر من اسپری سروفلو۱۲۵ نوشته ، داروخانه نداشته اومده سر خود اسپری کاتوسین داده🤐 یعنی امشب کولاک ...

قشنگ ۱۲۰۰ پول ویزیت و داروها دوتا پسرم شد ولی همرو اشتباهی دادن البته گیجی خودمم توش دخیل بوده

برا پسر من اسپری سروفلو۱۲۵ نوشته ، داروخانه نداشته اومده سر خود اسپری کاتوسین داده🤐 یعنی امشب کولاک ...

اصلا نخر وقتی نداره

ای داروخونه ای ها بعضی هاشون فقط میخوان داروهاشون بفروشن

خانه شماره 12 میدان گریمولد
شما اسپری دهانی چی برا دخترتون استفاده میکنید؟ الان بهتره که دارو مصرف میکنه؟ خوب میشه آسم تو بچه ها ...

Symbicort

سالبوتامول

بعضیا بزرگ میشن خوب میشن بعضیام تا اخر عمر همراهشونه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔