2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190695 بازدید | 821 پست

مرد هرچقدر هم عاشق باشه فایده نداره 

تازمانی ک برات تلاش نکنه تا زمانی  ک مردونگی رو نشون نده 

تازمانی ک تنهات نزاره نزاره ناموس کسی دیگ شی 

تا زمانی ک کنارت نباشه 

و تازمانی ک  تو عمل نشون نده 

و بی عرضه باشه اون عشق بخوره تو سرش همه به حرف بلدن بگن عزیزدل  من 

عمل مهمه وقتی قلب تورو شکسته کجا بوده یه اهنگ عبدلملکی خونده میگ وقتی ک میخواستمت دست توی دست کی بود 

تو براش معشوقه ای 

و این عشقی ک تو قلبش مهم نی 

کی قلب ادمهارو دیده مگ 

دلمم  براش سوخت بخاطر خانواده زن گرفته 

بخاطر دل خودش بود تا الان بهت رسیده بود 

حق با اونه واقعا عرضه رو تو خودش ندیده 

خوشبختت  کنه کاش همه مردها اینجوری نشون بدن بی لیاقتن  قبل ازدواج 

دوروز گریه کنی بهتره  تا یه عمر پشیمون شی اون عاشقت نبود اگ بود با عقل پیش نمیرفت نمی رفت خودش و به دلش گوش میداد 

چیزی بهش نگو اسی 

فهمیده همه چی عقل نیس  دلش عشق خواسته تازه فهمیده کیو  از دست داده تو خیلی دختر خوبی بودی اسی  چ حیف چ حیف

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اینکه طبق گفته خیلی ها بلاکش کنی محلش ندی تهدیدش کنی یا به زنش بگی کار با فکری نیست ... همیشه عقیده ندارم با آدمها همونطور که رفتار می‌کنند رفتار کنیم ولی اینجا مساله بازیچه بودن تو بوده بهتره توهم  باهاش بازی کنی عین خودش ...احساساتشا منقلب کنی و بهش بگی دوسال تمام به فکرت بودم و چند وقت باهاش صدتا بذاری ولی بعد تو کمال باور تو بزنی تو ذوقش و حسرت ابدی را بهش بدی 

فکر نکنم..من اگه قراره روزی ازدواج کنم ترجیح میدم بگم که قبلا در ارتباط بودم تا دیگه خیالم راحت شه

بیخیال اسی جان.مردا جنبه ندارن اولش با عشق شروع میکنه بعد هی میزنع تو سرت هر دعوایی چیزی بشه 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

عوقم گرفت ازش

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم
پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

عجبببببب!!!مردک مجرد بودی بخاطرش رفتی چون لیاقتش بالاتر بوده حالا ک متاهلی برگشتی بگی الان در حد لیاقتشی!!!چ نفرت انگیز... اسی این رسما داره ب شعورت توهین میکنه حالا خود دانی!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

ببین اسی گول نخوریا 

مردا خوب ننه من غریبم بازی بلدن

یه کلام بگو مرد بودی پای من وایمیستادی 

الانم دکمه سیک تیرتو بزن تا به زنت خبر ندادم 

رفته دوسال عشق و حالشو کرده حالا که آتیشش خوابیده عادی شده همه چی یاد تو افتاده 

واسه خودت ارزش قائل باش

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
بعد یه فیلم فرستاده مربوط به منو خودش میشه رفته بودیم پارک زیرش اینو نوشته:هنوزم این فیلم و دارم یا ...

عجبببب،وای اسی جای تو دلم می خواد تیکه اش کنم 🔪🔪🔪عجب بی حیاییه🤬🤬🤬این دیگه چ نوع موجودیه چطور ب خودش اجازه داده چنین پیامی بده!!!یا علیییییی از اینهمه رو واقعا این تاپیک جدیه و واقعیه!!!اصلا این حد از پررویی باورکردنی نیس ن ب اون بخاطر تو و خوشبختیت رفتم ازدواج کردم، ن ب اینکه الان متاهلم بیام لاس بزنم!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

ببین اسی گول نخوریا مردا خوب ننه من غریبم بازی بلدنیه کلام بگو مرد بودی پای من وایمیستادی الانم دکمه ...

دقیقا عجب رویی داره تازه منت میذاره بخاطر تو و خوشبختیت رفتم ازدواج کردم بعد حالا ک مناهلی واسه چ غلط کردنی برگشتی ...!!!

اره مهم نیس برام این حد آشغال بودن عجیبه

وای اسی واقعا خوب گفتی افرین تا این حد...  خدایاااااا اصلا طوری صحبت میکنه ک انگار منتم داره رو سرت و هیچ اتفاقی نیفتاده!!!

چجوری تموم کردی رابطه روچیکار کردی حالت خوب شد؟

تموم شد خود به خود

فهمیدم ارزش نداره بخاطر یه ادم اشغال از زندگیم عقب بیوفتم حالم خوب شد

اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»

چطور اون وقتی که ازدواج کرد و تصمیم گرفت شمارو کنار بزاره اجازه ی هیچ حرف و سخنی به شما نداد و بلاکت ...

امیدوارم یه روزی همه ادمای مریض و اشغال نسلشون منقرض شه

اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»

من جایه شما بودم اول مینوشتم بعد بلاکش میکردممینوشتم وقتی از زندگیم بیرون رفتی از خدا گلایه کردم و ح ...

ممنونم💛🦋