2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190633 بازدید | 820 پست
چقد مظلومی تو چه رواز بدی رو گذروندی.چقد بیپناهی کشیدی امیدوارم تقاصش‌ بده

🙃

امیدوارم نسل همچین ادمایی منقرض شه تا همه از دستشون راحت شن

اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اینکه طبق گفته خیلی ها بلاکش کنی محلش ندی تهدیدش کنی یا به زنش بگی کار با فکری نیست ... همیش ...

اینطوری در حق زنش ظلم میکنم همون بدون حرف بلاکش کردم

اگه بگن کوه می کنی یا به یه سریا دوباره اعتماد می کنی می گم کلنگ دارین یا با دست بکنم؟!🌱»

ببین اسی گول نخوریا مردا خوب ننه من غریبم بازی بلدنیه کلام بگو مرد بودی پای من وایمیستادی الانم دکمه ...

اره باابا خاک تو سر خودش و امثال خودش

همون اول بدون حرف بلاکش کردم بره گمشه بابا

عجبببب،وای اسی جای تو دلم می خواد تیکه اش کنم 🔪🔪🔪عجب بی حیاییه🤬🤬🤬این دیگه چ نوع موجودیه چطور ب ...

عزیزم ادم لاشی و اشغال همینه دیگه🤢

خاک تو سرشون کنن. والا اندازه یه تف ارزش ندارن

وای اسی واقعا خوب گفتی افرین تا این حد... خدایاااااا اصلا طوری صحبت میکنه ک انگار منتم داره رو سرت ...

روشون رو نیست که