2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 179436 بازدید | 783 پست
فعلا بلاکش کردم تا 10 روز نمیشه دیلیت زددقیقا..

همین که بلاکش کردی عالیه

آشغال عوضی دلم برا زنش میسوزه 

دنبال حمایت هیچکس نیستیم                                      اسپانسر ما خداست.....🤍🤍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم..ولی االان که فکر میکنم شاید برای این بوده که هیچوقت پامو رو خط قرمزام نذاشتم و یکی رو پیدا ...

خط قرمزات چی بود؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
مثلا پارتی رفتن و اینکه منو همراه خودش ببره یا رابطه داشتن براش عادی بود کلا از این کثافت کاریا ولی ...

پس خوبه باهاش ازدواج نکردی.خیلی تفاوت دیدگاه داشتین

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
اره میدونه بره بمیره بابا فقط برام عجیبه مردا چقدر حال بهم زنن

ببین اصلأ اصلا جوابشو نده توهین هم نکن بهش 

منتظر ی جواب از توعه اگه فحش هم بدی اون نمیگه فخش داده و بدش میاد از من که فکر می‌کنه هنوزم ازش خوشت میاد 

چه زرنگ وچقدر خرت گیراوردع البته دورازحونت ای کاش قبل هرکاری چندحرف توپ بارش میکردی رفته عشق حالش کرده الان زنع براش عادی شده اومده دوباره سمت تو ، ای کاش میگفتی بروگم شومردتیکه بی ناموس من دارم ازدواج میکنم تولیافت همسری منونداشتی درست هم میگفتی چون حالا داری بزنت خیانت می‌کنی عین پسرعمم که سرباورکردن یه تهمت رفت زن گرفت الان همه جا چشمش دنبال منه وگفته بهم البته تویه مهمونی که هروقت دلت گرفت باهم عین خواهروبرادرحرف می‌زنیم گفتم من حرفی باتوندارم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
اس قصد ازدواج بود منظورم اینه اون زمان تو قصد ازدواج داشتی باهاش

خودش که میگفت قصدش ازدواجه حتی مادر و خواهرش هم میدونستن من گفتم یکم زمان بگذره ببینم چی میشه تا اینکه اینطوری شد

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»