2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190232 بازدید | 806 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

برو خداتو شکر کن با همچین آشغالی ازدواج نکردی

آرع وگرنه 

خدایی نکرده الان جای زن بدبختش بود

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
از همش شات بگیر جوابشو نده شماره زنشو پبدا کن بفرست واسش بدون هیچ توضیحی بعدم زنه رو بلاکش کن خود ...

وای نه زنش گناه داره هیچوقت اون آدم سابق نمیشه

همون خودش حالشو بگیره بسه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اسی این مرد از چندش ترین مردهای روی کره زمین هست

خاکبرسرش کنن 

فقط بلاکش کن و اگه دیگه پیام داد بگو تف ب ذات کثیفت پیام هاتو میفرستم برای زنت ک بدونه با چ آشغالی داره زندگی میکنه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

بدون هیچ جوابی فقط دیلیت بزن با یه خط دیگه روبیکا نصب کن

خاک بر سر هولش کنن طفلی زنش 

دنبال حمایت هیچکس نیستیم                                      اسپانسر ما خداست.....🤍🤍🤍