2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190263 بازدید | 806 پست
خیلی خیلی خیلییییمخصوصا اونجایی که گفته بیا و خانمی کن..یعنی تفففف تو ذاتشون

یه پیام سوزناک بنویس تا ناکجا آبادش بسوزه ... 

کوتاه مختصر آتشین 

خیلی فکر کن... یه پیام خوب بنویس 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم🥺💔

فرض کن میرفتم ب مادرشوهرم وپدرشوهرم میگفتم عوض اینکه پسرشون رو نصیحت کنن میگفتن توبهش محبت کن توجهش روجلب کن منم سنی نداشتم ۱۵سال چیزی نبود ن درکی ن فهمی 

خیلی خیلی خیلییییمخصوصا اونجایی که گفته بیا و خانمی کن..یعنی تفففف تو ذاتشون

دقیقا خانومی کردن کجا و معشوقه یه مرد متاهل شدن کجا!  🤮  این عوضی نه درکی از ازدواج و تعهد داره نه معنی خانوم بودن می دونه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

با یکی قبلا تو رابطه بودم نمیدونستم متاهله بعد ک اعتراف کرد گفت بخدا منو به زور زن دادن جدا میخابیم ...

🤣🤣🤣🤣

همشونم حرف مشترکشون اینه😂😂جدا میخوابیم😂😆

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

فرض کن میرفتم ب مادرشوهرم وپدرشوهرم میگفتم عوض اینکه پسرشون رو نصیحت کنن میگفتن توبهش محبت کن توجهش ...

خاک تو سر همچین ادمایی واقعا خااااااااک تو سرشون

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

بنظرم هیچ جوابی نده بلاک کن 

الان تو بدترین فحش ها رو هم بدی اون واسش مهم نیست

بی محلی بیشتر میسوزونش 

فحش بدی میگه این سوخته ازاینکه ولش کردم رفتم ازدواج کردم 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀