2777
2789

آدم های خاکی و ساده دل مهربون خوش مشرب اهل رفت و آمد و تفریح 

دقیقا خودم این خصلتارو دارم دلم‌میخواد طرفمم مثل خودم باشه

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفیقای من اغلب پسرن مودب بودن و حد دونستن و شوخ بودنشون باعث تداوم دوستی شده

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

فرمانبر؟😂😂یعنی زن ذلیل باشه؟

آره دیگه کلا بدم میاد کسی رو حرفم حرف بزنه شدیدا عصبانی میشم نه فقط همسر کلا 😁

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

مذهبی

کاریزماتیک

هیکلی

چشم مشکی

مغرور

قد بالای ۱۸۵

عضلات به مقدار لازم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

عزیزدلممم صداقت وتعهد هم اضافه کنی عالین🥰😉🦋🦋

نوموخووووام

فقط دوسم داشته باشه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

آدم های خاکی و ساده دل مهربون خوش مشرب اهل رفت و آمد و تفریح دقیقا خودم این خصلتارو دارم دلم‌میخواد ...

عزیزدلمم مهربونی چقدر خاااانم امیدوارم گلم💕🤍🥰😍

خانم معلم آینده💕🦋 

اع چه جالب😂خب اونجوری شوهرت تو سری خور میشه خوب نیست که

نگاه ببین منظورم اینه که به حرفم باشه بعصی مردا رو دیدی هرکاری دلشون بخواد میکنن من بدم میاد این مدلی منظورم تو سری خور بودن نیسا باید به عنوان یه شریک همه مسائل رو مطرح کنه 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...