2777
2789
عنوان

آقا من کلافم از بس دنبال دستور پخت زرشک پلو گشتم😭🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 109 پست
آب پرتغال رو از صافی رد میکنی یا اگر تیکه هایی از پرتغال هست خیلی ریزه باشه توش اونم میریزی

نه از صافی رد میکنم. توش پوره نباشه چون تلخ میکنه غذا رو

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه جو پرک لازم نیست خیس بخوره یا بپزه اون جو پوست کنده هست که هم باید خیس بخوره و بعدش بپزی میخوای ب ...

فردا میخوام بپزم وقت جو پوست کنده نیست پس هی با پرک درست میکنم

هلیله سیاه بخر با رنده ازش نوک قاشق خیییییلی کم اضافه کن به غذات مزه غذای نذری میگیره

نمبدونم شهرمون داشته باشه یا نه  فردا به جاش جوز هندی و تخم گشنیز بزنم کمی چی

ای خدا منظورم همون جوز هندی بود ادویه هامو قاطی کردم اسمشونو 😂😂😂😂همون جوز هندی اما کم بریز رنده ...

وای خداروشکر وگرنه فردا میرفتم دنبال هلیله سیاه🤣🤣🤣 حتی تو نت سرچ کرده بودم دربارش داشتم میخوندم

تخم گشنیز نه اصلا نریزی

عه باشه ممنونم گفتی 

ما یه غذایی داریم قارمه مرغ بهش میگن بعد تو اون وقتی درست میکنه میریزه خیلی خیلی خوشمزه میشه برای همون فکر کردم برای اینم. خوب باشه راستی پودر هل چی توی زرشک پلو خوب نیست؟!

عه باشه ممنونم گفتی ما یه غذایی داریم قارمه مرغ بهش میگن بعد تو اون وقتی درست میکنه میریزه خیلی خیلی ...

هل هم عالی میشه البته پودرش 

میتونی چندتا فلفل سیاه  و یدونه میخک هم همون لحظه بکوبی و اضافه کنی 

من عادت ندارم پودر فلفل سیاه بخرم یا یهو همه رو با هم آسیاب کنم عطرش میره  ادویه هاتو به اندازه بریز چون تعدادشون زیاده از هرکدوم نوک قاشق چایخوری  بریزی عالیه 

وای خدارو شکر که گفتی وگرنه شرمنده ت میشدم

نه بابا این چه حرفیه قوربونت ان شا ءالله بتونن خوشمزه درستش کنم بشه پای ثابت زرشک پلوهام از گشتن در بیام یه حش خوبی که بهش دارم سادگی مراحلشه. فکر میکنم بخوام غذایی بپزم هزار مرحله پیش برم اذیتم میکنه اشپزی دوست دارم ولی بنظرم همیشه اون غذاهایی که کمتر براشون وقت میزاری خوشمزه ترن یه نکته من بگم یادگرفتم که وقتی سس زدی یه ساعت درشو باز نکنی اینجوری خیلی عالی به خورد هم میرن مزه ها تا اینکه هی باز کنی سر بکشی چک کنی اینا یرای همون همیشه از قدیم غذای مادری که میزاشت بالا میرفت کاراشو میکرد از غذای دختری که هی پای غذا چک‌میکردش بهتر در میومد هخخخ

هل هم عالی میشه البته پودرش میتونی چندتا فلفل سیاه و یدونه میخک هم همون لحظه بکوبی و اضافه کنی من ع ...

اره یه عمه دارم غذاهاش معرکه هستن یکی از راز هاش همینه فلفل سیاه رو همون لحظه نیاز داشت میکوبه پودر هل هم دارم 

بعضیا لیمو عمانی میندازن تو زرشک پلو یا یه بار همین عمم ک میکم دست پختش خوبع گفت یه نوک قاشق هم خیلی کم با رب گوجش رب انار تفت میده میگفت خوشمزه میکنه غذاهارو نظر تو چیه

نه بابا این چه حرفیه قوربونت ان شا ءالله بتونن خوشمزه درستش کنم بشه پای ثابت زرشک پلوهام از گشتن در ...

دقیقا همینم در مورد برنج باید انجام داد قدیمی ها میگن وقتی روغن داغ برنج رو میریزین تا ده دقیقه یک ربع درشو ببنید و اصلا باز نکنید اون بخار و داغیه روغن نباید در بره خیلی مزشو بهتر میکنه و دونه دونه و قشنگ میشه برنج  منم تجربه کردم و همیشه انجام میدم  واقعا تاثیر داره خیلی