2777
2789
عنوان

آقا من کلافم از بس دنبال دستور پخت زرشک پلو گشتم😭🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 109 پست
دقیقا همینم در مورد برنج باید انجام داد قدیمی ها میگن وقتی روغن داغ برنج رو میریزین تا ده دقیقه یک ر ...

چچچچقدددر جالببب درباره برنج نشنیده بودم برا همونه وقتایی که برنج رو روغن میکنم میرم سالاد درست میکنم برای خودمون همیشه اون روز برنج یه جور دیگه به دل میشینه ما روغن محلی هم خودمون درست میکنیم همون روغن کرمانشاهی که شما میگید با عطر و طعم معرکه و توی پوست گوسفند نگهش میداریم با اینکه خونه مدرنی دارم ولی توی یه کابینت داخل یه قابلمه دارم این پوست رو و هر وقت نیازم باشه ازش برمیدارم

دقیقا همینم در مورد برنج باید انجام داد قدیمی ها میگن وقتی روغن داغ برنج رو میریزین تا ده دقیقه یک ر ...

درباره آشپزی سوالی داشتم میشه ازت بپرسم؟!

اخه از تجربیاتت خوشم اومد و منم یه تازه عروسم و کم تجربهههه🫣🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره یه عمه دارم غذاهاش معرکه هستن یکی از راز هاش همینه فلفل سیاه رو همون لحظه نیاز داشت میکوبه پودر ...

اگه گاهی مرغ بدونه رب بخوام درست کنم بعد اینکه مرغ پخت میچینم تو ظرف مورد نظر و رب انار رو مثل سسی که میریزم رو ساندویچ یا سیب زمینی همون مدل میریزم رو مرغ این خو‌شگل و خوشمزه میشه حتی بعضی ها الو میریزین کنارش اینا دیگه سلیقه آیه و اضافه اصل کار همون پختن مرغ هست فقط و فقط هویج داخل مرغ رو نخوری اصلا اگه برای تزئین مرغ هویج پخته خواستی جدا گانه یکی دوتا یا رنده کن یا خلالی کن یا همونجور سالم بپز و وقتی پخت حلقه حلقه کن بزار کنار مرغت 

اگه گاهی مرغ بدونه رب بخوام درست کنم بعد اینکه مرغ پخت میچینم تو ظرف مورد نظر و رب انار رو مثل سسی ک ...

مرغ بدون رب رو چجور درست میکنی 

باز یه جوش خورد آبشو میریزی و میچینی رو پیاز و ادویه میزنی میزای بپزع؟!

نوش جانتون همیشه هم وقتی زرشک تفت میدی یکم شکر بهش اضافه کن تا براق بشه

ببین تو زرشکت رو قبلس چجور میشی من توی آب گرم یا جوش خیس میکنم بعد میام آب کش میکنم فشار میدم آب اضافه داخلش بره حسابی بد ریخت و بی جون میشن بنظرم هخخ

مرغ بدون رب رو چجور درست میکنی باز یه جوش خورد آبشو میریزی و میچینی رو پیاز و ادویه میزنی میزای بپزع ...

آره همون مراحل فقط رب دارچین و جوز هندی حذف میشه بجاش ادویه کاری فلفل سیاه و یکم گرد لیمو بزن 

اگه مجلسی میخوای همون با رب عالیه 

اینم خیلی خوشمزه میشه من چون بچه ها گاهی میگن بدونه رب درست کن درست میکنم ولی مهمون بیاد ربی فقط 

ببین تو زرشکت رو قبلس چجور میشی من توی آب گرم یا جوش خیس میکنم بعد میام آب کش میکنم فشار میدم آب اضا ...

اصلا چنگ و آب داغ نههههه 

با آب سرد بشور چنگ نزن با انگشتات هم بزن فقط همیشه بزار زرشکت خیس باشه تا وقتی تفت میدی نرم بمونه و خشک نشه کره یا روغن گرم کن (داغ نباشه چون سریع زرشک میسوزه) زرشک رو بریز یکم شکر بزن بهش  و با حرارت کم تفت بده  سرخش نکنی 

برای چلو گوشت قرمز با رب و فلفل دلمه چیکار میکنی ببخشید سرت درد اوردم اگر خسته شدی فردا جوابم بده 🥹

گوشت برعکس مرغ زیاد ادویه نمیخواد 

گوشت رو با پیاز تفت بده بزار بوی خامیش بره و رنگش تغییر کنه بعد زردچوبه و برگ بو و دارچین بریز بزار خوب تفت داده بشن بهش چند لیوان آب جوش اضافه کن و چند حبه سیر هم بریز و درشو ببند هرچی ملایم‌تر گوشتت پخته شه خوشمزه تر میشه انقد میزاری آبش کشیده بشه که مثل سس بشه و کمی از آب بمونه فقط اینجا زعفران دم کرده و آب یکدونه لیموی تازه بریز داخل گوشتت خیلی خوشمزه میشه من چلو گوشت بدونه رب درست میکنم همیشه بدونه رب بهتره و مجلسی هست یعنی ندیدم جایی رب بزنن