2777
2789
عنوان

آقا من کلافم از بس دنبال دستور پخت زرشک پلو گشتم😭🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 109 پست

مامانم پیاز خلال مرغ ادویه فلفل دلمه رب درش میزاره زیرش یواش میکنه خودش میپزه عالی 

شوهرم مرغ رو خیلی عادی آب‌پز میکنه پیاز یه کوچولو سرخ میکنه رب هم همینطور بعدم ادویه فلفل دلمه بعدم مرغ و آب مرغ رو میریزه تو سسی ک درست کرده میزاره ک دم بیاد عالیه طعم جفت شون مثل هم میشه میخوای هنوز خوشمزه تر مجلسی تر باشه مرغ رو بعد از آب‌پز سرخ کن آب مرغ زیاد نریز تو سس غلیظ باشه سس به مرغ می‌چسبه قشنگه 

نه بگو حتما خوشحال میشم

فلفل. زعفرون. نمک. پودر سیر. پودرپیاز. میزنم به رون مرغ و میزارم دوساعتی بمونه. بعد سرخش میکنه قشنگ ک طلایی شد برداشتم تو روغنش پیاز و فلفل دلمه رو خیلی ریز میکنم سرخ شد آلو طلایی و کمی آلوچه و کمی گردو اضافه میکنم و آب میریزم ولی مرغ هارو تو آب نمیزارم ی آبکش میزارم رو قابلمه یا ی آبکش استیل کوچیکتر رو برعکس میزارم داخل قابلمه و مرغ رو داخلش میچینم تا بپزه هم طعم و بوی سس رو میگیره هم اینکه تو آب باشه زیاد دوسندارم ولی موقع سرو سس رو کنارش میریزم. ما دوسداریم رنگ سسش نارنجی طبیعی باشه هم رنگ الو. برا همون رب نمیریزیم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار مرغ پرتقالی درست کنید بعد ببینید چقدر خوشمزه‌تر از مرغ ربی هست. اول به مرغ‌ها فلفل‌سیاه نمک و زردچوبه بزنید تا مزه‌دار بشن بعد تو روغن با کمی زعفرون دم‌کرده سرخ کنید تا طلایی بشن. بعد دو سه تا پیاز رو نازک خلالی کنید بریزید تو قابلمه مرغ‌ها رو روش بچینید در قابلمه رو ببندید با حرارت کم بخارپز بشه. بعد که آبش کشیده شد آب پرتقال طبیعی رو از صافی رد کنید و بریزید روی مرغ‌ها اگه آلو‌ی خشک دارین هم چندتا بریزید با چندتکه چوب دارچین و در قابلمه رو بذارید .دقیقه آخر نمک رو اندازه کنید زعفرون دم‌کرده رو بریزید روی مرغ‌ها و زرشک شسته شده هم بریزید و تمااااام. عالیه عاااالی

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
من از مرغ بدم میاد و تنها مرغی که خوردم و دوست داشتم مرغ عمه شوهرم بود که به سبک پسران کریم درست می ...

مطمئنی سه چهار ساعت؟! اخه سه چهار ساعت برای گوشته من مرغ رو به این روش گذاشتم یه روز یه ساعت و نیم اول حساااابی نرم شد حسابییی نیم ساعت آخرشم آبش جمع شد سرخ شد من اینو زرد زغفرونی درست کردم 

یه بار مرغ پرتقالی درست کنید بعد ببینید چقدر خوشمزه‌تر از مرغ ربی هست. اول به مرغ‌ها فلفل‌سیاه نمک و ...

من مرغ زغالی یا مرغ آلو درست میکنم عالی میشن ولی مرغ پرتغالی درست نکردم حس میکنم خیلی دیگه سلیقه ایه و ممکنه کسی مزه پرتغال و مرغ رو نپسنده ولی حتما امتحانش میکنم باید حتما آب پرتغالش طبیعی باشه؟!

مطمئنی سه چهار ساعت؟! اخه سه چهار ساعت برای گوشته من مرغ رو به این روش گذاشتم یه روز یه ساعت و نیم ا ...

اره با شعله کم ۳ ساعت راحت میزاره چون نه آب میریزه نه پیاز اخرش خام میمونه

خیلی خوشمزه میشه

من پیاز و فلفل دلمه ای رو با کره سرخ میکنم بعدزرد چوبه میزنم 

مرغ و اضافه میکنم و تفت میدم چوب دارچین و زنجبیل اضافه میکنم بعد زعفران آب شده و آب اضافه میکنم میدارم با حرارت کم حسابی بپزه و آبش جمع بشه بعد زرشک و با شکر سرخ میکنم و زعفرون بهش میزنم حالا آب زرشک و با رب و یکم از آب مرغ قاطی میکنم به حالت سس می‌ریزم رو مرغان بعد در ظرف و باز میدارم تا مرغاحالت برشته بگیرن 

تا حالا هرکس خورده خیلی دوست داشته

باید بهترین روش خودتو پیدا کنیچون غذا سلیقه ایهممکنه یه جوری که من درست می کنم تو بیای بگی وای چقدر ...

چه تایم باشعله خیلی کم رو گاز میپزه. دمش میکنید یعنی؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
من مرغ زغالی یا مرغ آلو درست میکنم عالی میشن ولی مرغ پرتغالی درست نکردم حس میکنم خیلی دیگه سلیقه ایه ...

آره طبیعی خوشمزه‌تره تا حالا هرکی خورده بدون اینکه بدونه با چی و چه‌جوری پختمش ازش تعریف کرده بعد که گفتم پرتقالیه تعجب کردن🤣

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
اها پس مزه پرتغالش زیاد مشخص نیست فقط خوشمزش میکنه اره؟!

مزه مرتقال رو اگه دقت کنی متوجه میشی ولی واسه بار اول شاید نفهمی چیه‌. ولی مزه ش عالیه

جوری که من دوست دارم اینه 

مرغ رو میپرسم با نمک و زردچوبه و سیر یا پیاز 

قشنگ که پخت میزارمش کنار تو روغن سرخ میکنم 

رب گوجه رو جدا تو روغن تفت بده و ای مرغ رو از صافی رد میکنم که پیاز و کفی که بهش گرفته جدا بشه بعد خود آب مرغ رو که صاف شد بهش اضافه میکنم با یه مقدار آب جوش و میزارم قوام بیاد این میشه سس مرغ .

من فلفل دلمه و هویج نمی‌زنم چون طعم میده اصلا دوست ندارم چیزی جز طعم غذا بهش غالب بشه 

آره طبیعی خوشمزه‌تره تا حالا هرکی خورده بدون اینکه بدونه با چی و چه‌جوری پختمش ازش تعریف کرده بعد که ...

آب پرتغال رو از صافی رد میکنی یا اگر تیکه هایی از پرتغال هست خیلی ریزه باشه توش اونم میریزی

حتما فردا امتحان میکنم بهت میگم نتیجشو اخه براب جاریم میخوام بپزم گفتم چیز خوبی باشه راستی یه چیز دی ...

سوپ جو بیشتر به دل میشینه و اکثرا همه دوست دارن سوپ جو درست کن هم سوپ جو سفید درست میکنم هم قرمز خب اول سوپ جو سفید مرغ ریش شده عصاره مرغ یا آب مرغ هویج نگینی و جو رو بپز آخرای پخت بهش کره و خامه  و جعفری بریز خیلی خوشمزه میشه 

سوپ جو قرمز هم پیاز تفت بده سینه مرغ هویج نگینی جوپرک زرد چوبه نمک بریز و بزار نیم پز که شد نخود فرنگی ورمیشل و جعفری و کشنیز اضافه کن در آخر سینه مرغ رو در بیار ریش ریش کن یه مشت کوچیک هم  زرشک خیلی کم تفت بده و اضافه کن  و تزیین کن  نوش جان