2777
2789

بچه ها من کتاب تاریخی خیلی دوس دارم 

ولی تا حالا نخوندم تازه میخوام شروع کنم 

اگر کتاب تاریخی می‌شناسید که ساده و روان نوشته شده باشه معرفی کنید 

اگر کتاب ((روان شناسی ، داستانی ))هم میشناسید‌. بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طنز داستانی کتاب دایی جان ناپلئونماشالله خان در بارگاه هارون الرشید عالیناستارتر میشه تاپیک آخرم رو ...

گزارش زدم عزیزم ❤️

ممنون بابت معرفی کتاب ❤️❤️

اومدم ازت بپرسم ک چطور کتاب میخونی ؟؟! یعنی کی وقت می‌کنی ؟؟! میانگین هر کتابی رو تو چند روز تموم می ...

برای خودت تعیین کن مثلا روزی ۱۰ صفحه کتاب بخونی 

اصلا وقت زیادی ازت نمیگیره ولی بعد یه سال برمیگردی میبینی چند تا کتاب خوندی 

اومدم ازت بپرسم ک چطور کتاب میخونی ؟؟! یعنی کی وقت می‌کنی ؟؟! میانگین هر کتابی رو تو چند روز تموم می ...

من جواب بدم؟

کتاب زیاد میخونم

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

بار اولیه که میخوام کتاب تاریخی بخونم 

معمولا آخر شبا کتاب میخونم. چون محصلم تموم کردن یه کتاب تقربیا دو یا سه ماه زمان میبره. ولی اینطوری نیست که تایم مشخصی داشته باشه. تو هم با موضوعات مورد علاقه ات شروع کن. من اولش اصلا رمان نمیخوندم خیلی گارد داشتم یکی دوتا که خوندم عادتم شد انگار 

تصویر دوریان گری یه رمان گوتیک فلسفی

سینوهه تاریخی

جنس دوم دوبوار فمنیستی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°