پسرم یکسالو ۴ ماهشه، چندماه پیش دکتر بهش آموکسی کلاو ۳۱۲ داد ۲،۳ روز بهش دادم شدید اسهال شد و اسهال خلطی و خونی شد و جای پوشکش و اندام تناسلی به شدت کهیر زد و سوخت، الان امشب بردم بچمو دکتر مریض بود گفت آنتی بیوتیک براش نوشتم وقتی اومدم داروخانه دیدم آموکسی کلاوه رفتم به منشی گفتم گفت اسهال اشکال نداره، اسهال برا همه آنتی بیوتیک هست یادم نبود بگم فقط اسهال نشد پاش به شدت سوخت و اسهالشم خونی شد، اومدم خونه ۳ سیسی بهش دادم ازش بلافاصله یکساعتونیم بعدش اسهال شد😞 حالا دارم به خودم چیز میگم که چرا یادم نبود که سری قبل چ بلایی سر بچم رفت و اصرار نکردم که دارو را عوض کنه دکتر
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای ندیا .من الان مادرم سنش بالاس بهش دوز625 میدم قرصش .اینقدرقویه که نگو .بابا دکتر اصلا انتی بیوتی ...
آره سرفه خلطی داشت و گفت یکم گلوش چرکیه،
خب چرا آخه اینو نوشت ، چرا این دکترا اینجوری میکنن ماهها بود میخاستم بچمو ببرم پیش این دکتر الانم که بردم اینجوری ، قطره آهن نوشته براش ولی قطره ایرانی که من اصلا به خاطر سیاه نشدن دندوناش نمیدم ایرانی، قطره مولتی ویتامین باز نوشته اونم ایرانی که اونم من باز نمیدم همین مارکا تو بهداشت رایگان بهم دادن من انداختمشون، حالا این برداشته داده به من کلی هم پولشه خب، چکاریه من اگه اینارا میخاستم که میرفتم تو بهداشت رایگان میگرفتم
😑بله مقصر خودمم که بچمو اینقدر این دکتر اون دکتر میکنم، این حرفو شوهرمم بهم میزنه همیشه
همیشه ی دکتر ببر
الان دختر من به ۴تا دارو حساسیت داره دکترش بالای پرونده با خودکار قرمز نوشته اینجوری هم هواس خودش هست هم اگ ی وقتی من نباشم میدونه بچه چ دارویی نباید بخوره