2777
2789
عنوان

عوارض آموکسی کلاو

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست

بابا این همه شربت گیاهی

من دکتر میبرم اصلا سعی میکنه شربت گیاهی بده بچه 

کلا توکار گیاهیه.مگر چیه باشه دارو شیمیایی میده .میگه بچه رو از الان به دازو شیمیایی انتی بیوتیک غادت ندین. شوهرمک اصلا دارو نمیخره .همش با چیزایی گیاهی خودمون خوب میکنم.

عسل با سیر رنده شده یا پیاز رنده شده قاطی میکنه واسه چرم وخلط گلو میخوریم. ولی خب بچه شما کوچیکه .تبم داشته باشه پاشویه فقط میکنم. مگر چی بشه تب بر بدم.تاجایی که بشه اصلا تب بر نمیدیم.بچه بدنش مقام میشه فردا بزرگ بشه مریض بشه دوراز جون باید دوز های قوی تر بهش بدی

بابا این همه شربت گیاهی من دکتر میبرم اصلا سعی میکنه شربت گیاهی بده بچه کلا توکار گیاهیه.مگر چیه باش ...

دو سه روز بود مریض بود خودم یه پلارژین خریده بودم و مرتب بهش میدادم سرفه ش هم کم شده بود، دیگه امروز گفتم من که خیلی وقته میخام برم پیش این دکتر یه نسخه بزار الان برم بچه رو هم ببینه چرک نکرده باشه گلوش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره