2777
2789

امسال دومین سالی بود که پشت میموندم ولی خب واقعا دیدم هرکاری میکنم نمیتونم به روال سابق برگردم و انتخاب رشته کردم آزاد زبان انگلیسی   بعد این همه اذیت شدن و خراب شدن اعصاب روانم رسیدن به وزن 95 کیلو و حرف شنیدن از این و اون تصمیم گرفتم بیخیال کنکور بشم چقدر سرنوشت میتونه واقعا عجیب باشه منی که معدل دیپلمم هم حتی بالای 19 و نیمه باید برم دانشگاه آزاد بدون کنکور اونم هعی

درکت میکنم من هم تو دبیرستان خیلی خوب بودم دانشگاه اونطور که میخواستم نشد البته من الان سی و دو سالم هست 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم‌منم دقیقا عین تو رتبهم خوب ولی انسانی بودم و شهرا ما فرهنگیان نمیخواستن اون موقع مث الان بود غیر بومی بزنیم هم اخرش رفتم پیامنور و الان دارم برای استخدامی میخونم ی چیز بگم دادشم انگلیسی ازاد خوند الان دکترا داره زبان رشته  پول سازی هست اگ زرنگ باشی داداشم استخدامی قبول شد و معلم رسمی هست اما کلاس خصوصی داره  و دانشگاه تدریس میکنه پایان نامه مینویسه مترجمی شرکتا کار میکنه واقعا درامدش خوبه فقط بخون و ادامه بده چون درامد زبان خوبه