با اینکه عاشق بچمم ولی وقتی پی پی میکنه انگار داره فحشم میده هر دفعه که میخوام بشورم یه به تاخیر میاندازم یا غر میزنم تا بشورمش بعدشم هزار بار دستامو میشورم
هنوز یاد نگرفته خودش؟ اره خیلی بده خصوصا روزی چند بار
بلده ولی نمیشوره میگه بدم میاد
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه برادر زاده من شب ادراری داره خواستم راهتمایی بگیرم
اهان ببخشید فکرکردم منظورت اینه که کلا از پوشک جدا شده یانه
شب ادراری بستگی به علت داره
بعضیا ارثیه
بعصیا استرسی
بعضی وقناهم بچه دل وپهلوش سرد بشه تو شب جیش میکنه
من بچمو ساعت ۶و۷ صبح ببرم دستشویی اوکیه
وگرنه جیش میکنه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
درک می کنم، گاهی همه ی ما اشتباهاتی داریم اما لطفاً از همین حالا تغییر رویه بدید، روان کودک بسیار لطیفه....باورتون نمیشه منم مادر کودکم و این کار رو دوس ندارم اما اینقدر با علاقه و شادی این کارو انجام میدم که بهترین لحظات کودکم سرویس بهداشتیه...
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
جات خالی امروز تو خیابون دستم تا آرنج کردم تو پی پی دخترم زیر ناخنم پی پی رفته بود 😢از دستم متنفر بودم من همیشه پنپرز میکشم به باسن تمیز شه کنار خیابون اصلا جا نبود بفکر حلال حرومی خودم بودم اینم غرق پی پی😑