2777
2789
عنوان

خانما ی سوال دارم روم نمیشه توی عنوان بگم🔞❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 90 پست
فدات شم عزیزمخیلی کم‌ پیش میاد حرف بزنه ولی وقتی هم میزنه آدمو یه جوری نیش میزنه که اشکت در میاد

منم همینم بچه ها میترسن باهاش حرف بزنن.ولی همه چیز فراهم میکنه براشون همه چیز....ولی خب ادم دلش محبت میخواد.موقع ر ا ب ط کلا ی ادم دیگه میشه ک میگی خدا این همون ادمع

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
منم همینم بچه ها میترسن باهاش حرف بزنن.ولی همه چیز فراهم میکنه براشون همه چیز....ولی خب ادم دلش محبت ...

شوهر منم دقیقا همینطوره 

همه چیز فراهم میکنه ولی همین که یهو فازش عوض میشه همه چیو خراب میکنه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم دقیقا همینطوره همه چیز فراهم میکنه ولی همین که یهو فازش عوض میشه همه چیو خراب میکنه

کلا میزنه زیر همه چیز.خیلی درمانده و پیر شدم...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
کلا میزنه زیر همه چیز.خیلی درمانده و پیر شدم...

متولد چه ماهیه همسرتون جسارتا؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
مرداد ماه.ادم بدی نیست ولی خودش خودشووو بد میکنه

همسر من اردیبهشت ماهیه

به شدتم لج باااااااااز

اره اینم لجبازه.تا حالا بهت گرفته نمیخوامت خوشم ازت نمیاد ب زور تحملت میکنم...

با خنده یه وقتایی بهم میگه بذار برو 

دیگه نمیدونم ته دلش چیه

چون خونه به نام منه ،منم میگم اینجا خونه منه اونیکه باید بره تویی

برو ساکت و ببند

با خنده یه وقتایی بهم میگه بذار برو دیگه نمیدونم ته دلش چیهچون خونه به نام منه ،منم میگم اینجا خونه ...

من جدی میگه...بخاطر همین میگم تکلیفم مشخص نیست

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
من جدی میگه...بخاطر همین میگم تکلیفم مشخص نیست

عجب

شوهر منم خیلی پررو بازی در میاره

ولی تا دهمشو باز میکنه میگم دوتا تا پسر زاییدم برات دهنش بسته میشه