خانمای متاهل ک بیشتر از ۱۰سال از زندگی زناشویتون گذشته کمی راهنماییم کنید شوهر من در طول شبانه روز باهام حرف نمیزنه و بگو بخندی نداره ولی مدام دنبال رابطه س و از نظر جنسی بشدت ب من وابسته س ولی برای حرف زدن و وقت گذروندن نه حتی جواب سلامم رو نمیده نمیدونم چکار کنم خیلی عصبیم و دچارسردرگمی
منم همینم بچه ها میترسن باهاش حرف بزنن.ولی همه چیز فراهم میکنه براشون همه چیز....ولی خب ادم دلش محبت ...
شوهر منم دقیقا همینطوره
همه چیز فراهم میکنه ولی همین که یهو فازش عوض میشه همه چیو خراب میکنه
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
اره اینم لجبازه.تا حالا بهت گرفته نمیخوامت خوشم ازت نمیاد ب زور تحملت میکنم...
با خنده یه وقتایی بهم میگه بذار برو
دیگه نمیدونم ته دلش چیه
چون خونه به نام منه ،منم میگم اینجا خونه منه اونیکه باید بره تویی
برو ساکت و ببند
ولی تا دهمشو باز میکنه میگم دوتا تا پسر زاییدم برات دهنش بسته میشه