بچه ها قرار بود پنجشنبه مادرشو برادرش اینا بیان خونمون شام بعد یهو مامامان زنگ زد گفت فردا میاییم بعد اینکه قطع کرد من گفتم وای طی نکشیدمو کارام میمونه چون قرار بود پنجشنبه که شوهرم خونس کمکم کنه یهو عصبی شد گفت حرف نزن قاطی میکنم گفتم من که نگفتنم چرا روزش عوض شد یا نیان گفت تو بیخود میکنی بگی مگه جرات داری بگی....
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آخه این تعصب خیییییلی زیاد به خانوادش داره جوری که میخاد سر منو ببره الکی
شاید خانواده ش روش فشار میارن!
و ی چیز دیگه با دعوا قهر فقط خودتو رفته رفته از چشم میندازی خودتو روز ب روز جذبش کن راحت تر بگم کاری کن برات جونشو بده
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
هرررررررر کاری میکنم باز اونو رو بیشتر دوست داره همشم میگه اونا خدای منن
عزیز دلم بازم سعیتو بکن
من میگم مردی ک احترام پدر مادرشو نگه داره قطعا همسر خوبی هم میشه
منتهی مرد باید جایگاه زن رو هم حفظ کنه
ظاهرا آقایون طبق طبیعت نیاز دارن بهشون اقتدار بدی ولی این اقتدار ی تعریف دقیقی داره و دادنش کلی ریزه کاری کلا سخت نیست من توی دوره ای شرکت کردم حتی میگفتن مدل صدا زدن همسر میتونه کمک کنه و...
نه این از اون ور افتاده منو فقط برده میدونه باز ممنون از راهنماییت
فدات
ان شاالله زندگیت خوب میشه چند تا از تاپیکاتو خوندم ب خاطر خودت هم ک شده زندگیه آروم بساز فقط ب خاطر خودت
چیکار کنم هر روز یه جور ناراحتم میکنه برای پنجشنبه برنامه ریزی کردیم یهو تغییر میدن منم باید لال باش ...
مشکل شوهرتون اینه ی کم بددهنه
گفتم ک عزیزم ب خاطر آرامش خودت از من ب تو نصیحت فقط خودت هم ک شده کوتاه بیا
مردا ب ....نیست ما زنا رفته رفته آب میشیم