2777
2789
عنوان

تو برنامه ی میلی و وال گلد باید کد ملی بزنیم یا نه برای ورود ب برنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 23 پست
نمیدونم چکار کرده بود طرف یه‌کد داده بود بهش پیامک رفته بود براش و.... ادامه ماجرا اینجا تاپیک زد

نە کد معرف یە چیزە دیگە س ربطی ندارە منم میلی دارم 

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

چه ربطی دارهاون شخص حتما وارد چیز نا بجایی شدهالان هممون یه کارت متروکه یا خالی داریم میتونیم با همو ...

احتیاطی گفتم دیگه

اونم یه اشتباهی کرده بالخره 

ولی باید از قبل هوه چی چک بشه

من خودم خیلی محتاطم 

سر از محکم کاری غچعیب نمیکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمن جن  وقت پیش یه نفر زنگ زد و گفت ازت خرید دادم از سپاه زنگ میزنم و فلان برا پول دادن باید شماره کارت بدین  و فلان

منم حدس زدم کلاهبرداری شماره کارت خالی دادم

طرف خورد به بن بست گفت کارتاتو مسدود میکنم😁فردا بیا سپاه 

گفتم اوکی😆😆

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
احتیاطی گفتم دیگهاونم یه اشتباهی کرده بالخره ولی باید از قبل هوه چی چک بشهمن خودم خیلی محتاطم سر از ...

بله مام از این محتاط ها اطرافیان زیاد داریم که هیچوقت چیزی از این هدیه ها نصیبشون نمیشه😆😆

اخرشم نمیدونم سر چی یه لینک زده بودن روبیکاشون هک شده بود با شماره ایشون یه پیج خاکبرس ری زده بودن😆😆😆

احتیاط خوبه اما تو این زمونه گرگ و زرنگ بودن خیلی بهتره

نیم گرم طلا گرفتن از این برنامه ها واقعا چیز کمی نیست😁

بمن جن وقت پیش یه نفر زنگ زد و گفت ازت خرید دادم از سپاه زنگ میزنم و فلان برا پول دادن باید شماره ک ...

یعنی دسترسی به شماره ها دارن؟

و اینکه احتمالا مثل بورس توی نوسان ها پول زیاده میره جیب آقازاده ها ؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
یعنی دسترسی به شماره ها دارن؟و اینکه احتمالا مثل بورس توی نوسان ها پول زیاده میره جیب آقازاده ها ؟

ملی گلد که زیر نظر بانک کارگشایی هست اگر تو شهرتون دارید میتونید بپرسید.اما خب دسترسی دارن که تشخیص میدن شماره بنام کد ملی هست یا نه.

نه عزیز شما طلا میخرید میفروشید چیز دیگه نمیخرید که

طلام که فکر نکنم ارزون بشه

ملی گلد که زیر نظر بانک کارگشایی هست اگر تو شهرتون دارید میتونید بپرسید.اما خب دسترسی دارن که تشخیص ...

دیشب نصب کردم خیلی مطالعه کردم تهش هنوز به نتیجه نرسیدم کار کنم باهاش یا نه . ولی جالبه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
دیشب نصب کردم خیلی مطالعه کردم تهش هنوز به نتیجه نرسیدم کار کنم باهاش یا نه . ولی جالبه

فقط پول زیاد سرمایه نکنید اما برای پولهای خرد خوبه.یوقت میبینید با پول خوردا چند سوت طلا جمع شده