جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا اینکه خوبه یه نفر دنبال مورد بود برای پسر ۴۲ ساله بعد یه دختر ۲۱ ساله بهش معرفی کردن🤐🤐 بهشون گفتم ۲۱ ساله خیلی کوچیکه برا این سی و خورده ای ساله خوبه گفتن نه سی خورده ای ساله زیاده شاید تا دوسال بچه نخوان ۲۹_۳۰ ساله براش خوبه🤐
فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
شهرستان ما چون دخترای بالای بیست و پنج زیاد داره که هنوز مجرد هستن و مدام هم کنار این دخترای کم سن و سال مینالن از بی شوهری عجول شدن واسه ازدواج مرد جماعت هم که تکلیفش معلومه تا میل این دخترهای کم سن رو میبینن اریحا اونا رو انتخاب میکنن...خانواده هم که از بس ماجرا و داستان میببن تو سطح شهرستان از دوستی و مراوده دخترها با پسرها و فلان ...مخالفتی ندارن دیگه
این حرفو استادمون میزد میگفت زن کوچیک میگیرن تا تربیتشون دست خودشون باشه
دقیقا همینه
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱