2777
2789
عنوان

شوهرم دست بابامو بوسید

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 37 پست
خیلی😔پسرم دو سال و نیمشه میگفت مانی بابا اومده و لبخند میزد

بمیرم🥲🥲

شوهر دیوثت اینا رو میبینه و آدم نمیشه؟بزور بردشون یا خودشون رفتن

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
ن خیلی عصبیه

امشب هیچی نگو تا چند روز دیگه ببین اینایی که میگن طلاق بگیر اصلا تجربه ندارن معلومه زندگی ساختنش راحت نیست که بخای سریع با دوتا بچه لگد بزنی به همه چی و فراموش کنی یا بچه ها یادشون بره باباشونو بنظرم بشین یا پدرت و شوهرت صحبت کن و ازش تعهد بگیرید 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم🥲🥲شوهر دیوثت اینا رو میبینه و آدم نمیشه؟بزور بردشون یا خودشون رفتن

ن خودشون رفتن دلشون براش تنگ شده بود

شوهرم دوست داشت بریم انقد اصرار کرد ولی بابام نزاشت

ب من گفت بری میکشمت

بابام نمیزاره برگردم امشب خیلی عصبی بود بین بد و بدتر گیر کردم

فعلا وایسا بذار بیشتر شوهرت به غلط کردن بیفته بعد تعهد محضری بگیرید بعد برگردید به مامانت بگو با بابات حرف بزنه اگه اینبار اذیتش کرد دیگه برگشتی نیست باید طلاقشو بده از این حرفها دیگه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
امشب هیچی نگو تا چند روز دیگه ببین اینایی که میگن طلاق بگیر اصلا تجربه ندارن معلومه زندگی ساختنش راح ...

تعهد رو میده اما تا بریم دادگاه طول میکشه 

دوست داشتم بیاد بریم محضر اما بابام قبول نمیکنه میگه فقط دادگاه

ن خودشون رفتن دلشون براش تنگ شده بودشوهرم دوست داشت بریم انقد اصرار کرد ولی بابام نزاشتب من گفت بری ...

خب اگه خودشون رفتن دوباره میان فکر کردم بزور برده 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
تعهد رو میده اما تا بریم دادگاه طول میکشه دوست داشتم بیاد بریم محضر اما بابام قبول نمیکنه میگه فقط د ...

عیب نداره بزار بابات ببرتش تا پای دادگاه قشنگ بترسونتش توی دادگاه هم بگو باید تعهد بده جلو قاضی که اخلاقای بدش رو ترک کنه به فکر بچه هات باش توی این جامعه زندگی با خرج دوتا بچه و یه زن طلاق گرفته خیلی سخته خواهر میفهمی من چی میگم هزار تا مشکلات دیگه از حرف مردم تا سختی های مطلقه بودن و بچه هات تو عذابن بنظرم بشین خوب فکر کن تصمیم درست رو بگیر اینارو هم به پدرت بگو 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

اره میگم پدرشوهرم و پدربزرگم بیان باهاش صحبت کنن پدر شوهرم خیلی پیره بیاد بابام نه نمیگه

ایشالله هرچی ب خیر وصلاحته همون بشه واست عزیزم

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !