2777
2789
عنوان

شوهرم دست بابامو بوسید

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صد در صد طرفت آدم نمیشه ولی رفتارش بهتر میشه بنظرم برگرد زندگیت حیفه باور کن منم بخاطر بچه هام دارم ...

کسی اخلاقی ک داشت دیگه دارش میدونم درست نمیشه اما گفتم اگه برگردم فقط سکوت کنم اونجا خیلی از اینجا بهتر بود حداقل ازاد بودم تو خونه خودم 

ی نفر ک بابات حرفشو قبول داره 

یاخودت معمولا دخترا اخلاق باباهاشون رومیدونن بشین باش صحبت کن بگو ی فرصت فرصت آخر بش بدم بخاطر بچه هام مطمعنم ک میزاره🙃

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
شوهرتو ادبکن برو من‌جات بودم میرفتم شکایت میگردم ازش میبردم پیش قاضی میگفتم به یه شرط برمیگردم‌که رف ...

برای مهریه شکایت کردم بابامم میگه مگه بیاد دادگاه تعهد بده

چه کارهایی کرده  شوهرت که مجبور شده خودشو اینجوری کوچیک کنه 

به نظرم هر وقت خواستی برگردی فقط با تعهد محضری برگرد

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
ی نفر ک بابات حرفشو قبول داره یاخودت معمولا دخترا اخلاق باباهاشون رومیدونن بشین باش صحبت کن بگو ی فر ...

اره میگم پدرشوهرم و پدربزرگم بیان باهاش صحبت کنن پدر شوهرم خیلی پیره بیاد بابام نه نمیگه

کسی اخلاقی ک داشت دیگه دارش میدونم درست نمیشه اما گفتم اگه برگردم فقط سکوت کنم اونجا خیلی از اینجا ب ...

بله برگرد در شرایط شما بودم و برگشتم الآنم سخته ولی بهتر از خونه پدرم اونجا با وجود احترام زیاد بازم اذیت بودم بخاطر رفت و آمد بچه ها اگر تنها بودیم جدایی راحت تر بود با وجود بچه‌ها نمیشه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
بله برگرد در شرایط شما بودم و برگشتم الآنم سخته ولی بهتر از خونه پدرم اونجا با وجود احترام زیاد بازم ...

بابام نمیزاره برگردم  امشب خیلی عصبی بود بین بد و بدتر گیر کردم