2777
2789
عنوان

چهل هفته و دوروزم درد دارم لک قهوه ای دارم ولی خبری از زایمان نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 63 پست
ان شالله به سلامتی این راه رو طی کنی عزیزم بسپار بخدا منم همین کارو کردم ان شالله بارداری سالم و خوب ...

انشالله راحت زایمان کنی عزیزم   همه انجام دادن دیگ فقط ما ک نیستیم خدا کمکمون میگنه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس کردم جای توعم چقد سخت😭💔 اول اینکه تولد بچت پیشاپیش مبارک دوم اینکه منم مثل شما بودم ولی زیاد تو ابگرم نمون دمای بدنت میره بالا منم رفتم بیمارستان قبلش دوش ابگرم گرفتم خیلی دمای بدنم بالا بود

@پشمایحاجعبدالله    

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

حس کردم جای توعم چقد سخت😭💔 اول اینکه تولد بچت پیشاپیش مبارک دوم اینکه منم مثل شما بودم ولی زیاد تو ...

توی بیمارستان میذارن دوش بگیریم؟ یعنی اصن جایی براش در نظر گرفتن ؟ منم باید طبیعی زایمان کنم خیلی نگرانم

توی بیمارستان میذارن دوش بگیریم؟ یعنی اصن جایی براش در نظر گرفتن ؟ منم باید طبیعی زایمان کنم خیلی نگ ...

تو بیمارستان داخل هر اتاق سرویس جدا هست که مادر هین زایمان برای پیش رفتن روند زایمان چندین بار باید دوش بگیره نگران نباش

توی بیمارستان میذارن دوش بگیریم؟ یعنی اصن جایی براش در نظر گرفتن ؟ منم باید طبیعی زایمان کنم خیلی نگ ...

نمیدونم میزارن یا نه ولی من قبلش تو خونه دوش گرفتم رفتم  بهم گفتن دمای بدنت بالاس نکنه مبخواستی بچه رو بپزی اونتو😂

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اسی برو بیمارستان منم مثل شما ده روز مداوم درد داشتم ولی دهانه رحم بیشتر از دو سانت باز نمیشد آخر دکتر دستور بستری داد دهانه رحم رو تحریک کردن سرم و آمپول فشار زدن تا دهانه رحم باز شد