2777
2789
عنوان

چهل هفته و دوروزم درد دارم لک قهوه ای دارم ولی خبری از زایمان نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 63 پست
آها خب خداروشکر این هست . مرسی عزیزم

اگه بیمارستانه مد نظرتان میتونی قبل از این که زمان زایمان بشه بری بخش رو ببینی و امکاناتشان رو چک‌کنی ولی از من می‌شنوی موقع زایمان از توپ های باشگاهی که تو بیمارستان هست برای ورزش استفاده نکن چون خیلیا استفاده میکنند و غیر از آب با چیز دیگه ای شسته نمیشه بهداشتی نیست من و که ماما همراه داشتم اصلا اجازه نداد به چیزی دست بزنم حتی دو رو خودش دست می‌گرفت اجازه نمی‌داد من دست بزنم یا جایی که ممکنه آلوده باشه بشینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بیمارستانه مد نظرتان میتونی قبل از این که زمان زایمان بشه بری بخش رو ببینی و امکاناتشان رو چک‌کن ...

مرسی عزیزم چه نکته خوبی گفتی خیر ببینی . ماما همراه خوب بود ؟ بگیرم منم ؟

عالی بود من که به همه میگم بگیرید تا آبی که میخواستم بخورم و میآورد برام به نظرم اگه در توانسته حتما بگیر

ماما همراه خیلی کمکه من از وقتی دهانه رحم دو سانت بود اومد بالا سرم تا نیم ساعت بعد زایمان هم موند کنارم. 

تمام ورزش هارو باهام انجام داد شیش بار برد حموم فشارم ضربان قلب بچه ضربان خودم همه رو چک میکرد معاینه دهانه رحم تنها اذیتی بود که من داشتم 

عالی بود من که به همه میگم بگیرید تا آبی که میخواستم بخورم و میآورد برام به نظرم اگه در توانسته حتما ...

ببخشید خیلی سوال پرسیدم . میتونم بپرسم هزینش چقدر بود و اینکه تهران بودین ؟

ماما همراه خیلی کمکه من از وقتی دهانه رحم دو سانت بود اومد بالا سرم تا نیم ساعت بعد زایمان هم موند ک ...

وای آره منم از اون معاینه بدم میاد . شما چقدر برای ماما همراه هزینه کردین کدوم شهر؟

ماما همراه خیلی کمکه من از وقتی دهانه رحم دو سانت بود اومد بالا سرم تا نیم ساعت بعد زایمان هم موند ک ...

چقد گرفت ازتون؟

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
ببخشید خیلی سوال پرسیدم . میتونم بپرسم هزینش چقدر بود و اینکه تهران بودین ؟

نه گلم بپرس هر سوالی داری من جواب میدم. نه من شهرستانم 1402زایمان کردم حدود دو و سیصد شد برای من 

چقد گرفت ازتون؟

1500 اول موقع بستن قرار داد گرفتن گفتن بنا به ساعتی که میان و برمی‌گردن ساعت 180 بعد 200هم برای غذا و 100هم برای هزینه رفت و برگشت حساب کردن با یکم اینور اونور در کل شد 2ملیونو سیصد 

نه گلم بپرس هر سوالی داری من جواب میدم. نه من شهرستانم 1402زایمان کردم حدود دو و سیصد شد برای من

انشالله همیشه سلامت باشی سایت بالا سره بچت باشه . من چون MS دارم باید طبیعی زایمان و به شدت میترسم . میترسم وسط راه کم بیارم تموم بشم 😂

انشالله همیشه سلامت باشی سایت بالا سره بچت باشه . من چون MS دارم باید طبیعی زایمان و به شدت میترسم . ...

سلامت باشی عزیزم انشالله که هم خودت هم نینیت سالم و سلامت برمیگردید با هم خونه، ببین درد که در هر صورت داره طبیعی ولی سعی کن با دکترت همراهی کنی ورزش هارو کامل انجام بدی مشغله ها و ترس و فکر و خیالات رو بزار پشت در بخش زایمان خودت تنها برو تو😁😁 یه توصیه هم بکنم بهت اصلا موقع زور دادن جیغ نزن و چون جیغ زورت رو میگیره لبهات و فشار بده زورت رو منتقل کن به پایین خودشون اونجا توصیه های لازم میگن بهت ولی ممکنه بد اخلاقی کنن بترسی