2777
2789
عنوان

بچه ها فرقccکرم با bbکرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 26 پست
من فارماسی گرفته بودم خوب بود

باعث جوش نمیشه

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تفاوت تو موادشون هست 

BB از همه کمتره 

بعد cc

بعد dd  (بیشترر از همه ) 

پوست چرب cc  مناسبه 

اگه جوش می زنی فارماسی که این مدت خیلی ترنده مناسبت نیست چون جوش می زنی باهاش

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

باعث جوش نمیشه؟

ن من ک چندوقت استفاده میکنم سبکه رو پوستم 

بااینک کمی چرب هم هست پوست من ولی خوب بوده تا الان 

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

•BB کرم:

مرطوب‌کننده، ضدآفتاب، و کرم پودر با پوشش سبک. مناسب برای آرایش طبیعی و پوست‌های نرمال تا خشک.

•CC کرم:

تصحیح رنگ، پوشش متوسط تا بالا، و مناسب‌تر برای پوست‌های مختلط تا چرب با مشکلات رنگی.

تفاوت تو موادشون هست BB از همه کمتره بعد ccبعد dd (بیشترر از همه ) پوست چرب cc مناسبه اگه جوش می ز ...

پس چه مارکی بگیرم عزیزم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
پس چه مارکی بگیرم عزیزم

تو ایرانیا لافارر از همه بهتره 

خارجی هم اکتی پور البته رنگش تیرس اگه پوستت روشنه نمی خوره به پوستت 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

نمیدونم ولی cc بهتره😂

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

Bb cream مخفف beauty balm هست. 

یک محصول با پوشش کم تا متوسط هاوی مرطوب کننده و مناسب برای استفاده ی روز مره هست. 

Cc cream مخفف color correcting هست. 

با پوشش بالاتر و حاوی مرطوب کننده، ترکیبات ضد چروک و اصلاح رنگ پوستی و ضد آفتاب. 

که برای کسانی که به دنبال کرم هایی با پوشش بیشتر و اصلاح رنگ پوستشون هستند مناسبه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy