2777
2789

دلم میخواد باهاش حرف بزنم اما زنگ نمیزنه هزار بار تو این چند روز پیامش دادم پاک کردم الان ام پیام دادم پاک کردم 

چیکار کنم من چیکار کنم چی میشد دوستم داشت ؟من کسی دیگه رو نمیخوام اونو میخوام

نفهمید موضوع رو تاپیک قبلی رو بخونین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اومدم از دلتنگی پیام بدم بهش سریع پشیمون شدم پاک کردم ولی پیامم خوند جواب هم داد 🙈

جدی؟؟

چی گفتی ؟ چی گفت ؟

بعد چند وقت پیامش دادی؟

کاش برا منم همینطور میشد پیاممو میدید زنگ میزد خیلی دلم تنگه 

جدی؟؟چی گفتی ؟ چی گفت ؟بعد چند وقت پیامش دادی؟کاش برا منم همینطور میشد پیاممو میدید زنگ میزد خیلی دل ...

متاهلم این بنده خدا اکسمه چند روز دانشگاه نیومده بود فقط اومدم حالش بپرسم ببینم کی میاد یه متن کامل فرستاد که امید دارم یه روزی بهم برگردیم 😬

کاش تو اینجا بودی 💔

تو بعدی رو دیدی؟ حرف زدی؟ نه پس رو چه حساب میگی بعدی رو نمی خوام. این اگه محبت داشت که ولت نمیکرد بع ...

بعدی یکی اومده بود امشب ردش کردم 

واقعا هیچ حسی بهش نداشتم و همین اولش انتظار چرت داشت ازم 

بعدی خوب نیمده نمیدونم چی میشه ولی خیلی دلشوره دارم اصنا معدم ریخته بهم بدنم دوباره بعد چند سال کهیر زدنش شروع شد خوب شده بود خیلی وقت بود کهیر نمی‌زد 

یچیزی تو گلوم خفم میدونم 

باور کن میدونم ارزش نداره اما دست خودم نیست 

متاهلم این بنده خدا اکسمه چند روز دانشگاه نیومده بود فقط اومدم حالش بپرسم ببینم کی میاد یه متن کامل ...

لعنت بهت تو همونی که ول کردی رفتی 😂من جا اکستم که امید داره برگردین 

این خان و رد کنی موفق ترینی

نزن لطفا❌

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

متاهلم این بنده خدا اکسمه چند روز دانشگاه نیومده بود فقط اومدم حالش بپرسم ببینم کی میاد یه متن کامل ...

دارم چرت و پرت میگم من پیاما خودمم پاک میکنم سریع چی بفرستم براش آخه

کاش خودش امشب پیام می‌داد زنگ میزد 

خدا اگه اینطور بشه هر چی ازم می‌خوای بخواه چشم میگم 

متاهلی بعد به اکست پیام میدی؟یا من چپکی برداش کردم

اکسم همکلاسیمه از اول هفته نیومده بود کلاسا اینا حتی معمولا میومد کتابخانه فقط نگران حالش بودم همین هیچ چیز خاصی بینمون نیست تاپیک آخرم اسکرین پیامش گذاشتم بخون

کاش تو اینجا بودی 💔