2777
2789
عنوان

بچها من دیگه خسته شدم از رویا بافی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست
من امسال رو رد کنم دیگه هیچ چیزی نمیتونه ناراحتم کنه و موفق ترین میشم

دقیقا مثل من

خنثی ترین وسردترین شدم

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لینک خاموش کردم که بشه فرستاد باید کپی کنی تو مرورگر

دیدم دقیقا حال منو داره 

کاش به منم یه پیام میاد بهش میگفتم 

کاش کاش پیام میداد کاش یه روزی برمی‌گشتیم بهم 

دیدم دقیقا حال منو داره کاش به منم یه پیام میاد بهش میگفتم کاش کاش پیام میداد کاش یه روزی برمی‌گشتیم ...

ببین میخواهی کاری کنی تا متاهل نشده بجنب حتی فقط سر صحبت رو باز کن بزار وابستگی دوباره ایجاد بشه تو دلش عزیزم من اگه هر کسی دیگه بجز  شوهرم بود که خیلی دوستش دارم به اون بر میگشتم شانسم شوهرم ازش خیلی بهتره 

کاش تو اینجا بودی 💔

ببین میخواهی کاری کنی تا متاهل نشده بجنب حتی فقط سر صحبت رو باز کن بزار وابستگی دوباره ایجاد بشه تو ...

من که قصد ازدواج ندارم واقعاً ام الان نمیتونم کسی رو قبول کنم

فقط نشستم میگم خدا کسی وارد زندگیش نشه 

تا من به یه جایی برسم بعداً شاید به چشمش اومدم 

نیومدمم امیدوارم یه آدم بهتر منو ببینه 

اکسم همکلاسیمه از اول هفته نیومده بود کلاسا اینا حتی معمولا میومد کتابخانه فقط نگران حالش بودم همین ...

بانو جان  سعی کن تمام وقتت رو برای همسرت پر کنی

باعث بشه کمتر به اکست  فکر کنی عزیزم

خوشبخت باشی

من که قصد ازدواج ندارم واقعاً ام الان نمیتونم کسی رو قبول کنمفقط نشستم میگم خدا کسی وارد زندگیش نشه ...

منم با اینکه خودم کات کردم ولی اصلا چشم ندارم رل بزنه خصوصا با دخترای دانشگاه ولی از یه طرف هم دوست دارم برگرده به زندگیش اونم حق داره

کاش تو اینجا بودی 💔

ببین میخواهی کاری کنی تا متاهل نشده بجنب حتی فقط سر صحبت رو باز کن بزار وابستگی دوباره ایجاد بشه تو ...

پیاما براش فرستادم از رو پیام عکس گرفتم نوشتم حال این روزا منه از شب آرزوها به بعد اینطوری شدم

امیدوارم فردا پس فردا که جواب داد خوشحال باشم و بیشتر دلم نشکنه 

بانو جان سعی کن تمام وقتت رو برای همسرت پر کنی باعث بشه کمتر به اکست فکر کنی عزیزمخوشبخت باشی

چشم عزیزم اینم بخدا از سر کنجکاوی چون چند روز بود ندیده بودمش پیام دادم سریع هم پشیمون شدم پاک کردم ولی اون سین کرده بود 

کاش تو اینجا بودی 💔