جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بخاطر همینه نمیخوام ازدواج کنم تا وقتی خودم پول نداشته باشم بدتر اینکه قانون ایرانه اینطوریه که الان ...
من خیلی صبورم به خدا میدونی یه سال بیمه بیکاری میگیرم الان سه ماه دیگه تموم میشه میگم خب بذار یه فکری یه کاری بکنم میگه مگه گشنه موندی که اینطوری میگی من هرماه برات پول میزنم بیمتم میریزم
جونمون واسه هم میدیم ولی میدونی احساس میکنم از اینکه استقلال داشته باشم میترسه دوست داره بهش وابسته باشم بگم اصلا خسیس نیستا هرچی بخوام نه نمیگه یا مثلا بگم میخوام برم بیرون بازار میگه برو ولی مثلا خرید خونرو خودش انجام میده نونوایی نمیذاره برم یه موقع زنگ بزنم فلان چیز میخوام تموم شده برم بخرم میگه نه الان میخرم برات میارم خونمون تا محل کارش دو دقیقه راهه
فهمیدم فکر کنم هنوز بالغ نشده نکنه میترسه ولش کنی یا چی خب بهش همینو بگو؟
بهش میگم قبول نمیکنه چرا همش میخواد بگه تو تحت تاثیر بقیه ای مثلا میری اینستا یاد میگیری بری تو نینی سایت چیز یاد میگیری نمیدونم شاید میترسه ولش کنم شاید بخاطر اخلاقای خانوادش نمیدونم آخه خانوادش همش بهم میگن تو بی عرضه ای نمیری سرکار باید بری پول دربیاری یا پدرشوهرم یه تخم مرغ نمیخره همه خریدا با زنش پولم به زنش نمیده