2777
2789
می‌دونی من مجرد بودم شاغل بودم دانشگاه دور درس خوندم ولی درکنار اینا محدودیتم داشتم مثلا تا ۲۵ سالگی ...

بخاطر همینه نمیخوام ازدواج کنم تا وقتی خودم پول نداشته باشم 

بدتر اینکه قانون ایرانه اینطوریه که الان بری دادگاه حق با شوهرته 

تو آدم سازگاری هستی من حتی یه روز هم دووم نمیارم با همچین چیزی 

حتی الانم فقط کار میکنم که پول در بیارم آزاد شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر همینه نمیخوام ازدواج کنم تا وقتی خودم پول نداشته باشم بدتر اینکه قانون ایرانه اینطوریه که الان ...

من خیلی صبورم به خدا می‌دونی یه سال بیمه بیکاری میگیرم الان سه ماه دیگه تموم میشه میگم خب بذار یه فکری یه کاری بکنم میگه مگه گشنه موندی که اینطوری میگی من هرماه برات پول میزنم بیمتم میریزم  

من خیلی صبورم به خدا می‌دونی یه سال بیمه بیکاری میگیرم الان سه ماه دیگه تموم میشه میگم خب بذار یه فک ...

اصلا فاز این مدل مردا رو درک نمیکنم روانی چیزین

بهش میگم کارت اشتباه اصلا قبول نمیکنه میگه تو از اینستا اینارو یاد میگیری میگه هرچی میخوای هست الکی ...

به منم میگن به خاطر سنت جوگیر شدی، قبول دارم بابت اینا عقده ای شدم ولی واقعا هیجان زده نشدم 

الان تو شوهرتو دوسش داری؟ اون چی؟

جونمون واسه هم میدیم ولی می‌دونی احساس میکنم از اینکه استقلال داشته باشم می‌ترسه دوست داره بهش وابسته باشم بگم اصلا خسیس نیستا هرچی بخوام نه نمیگه یا مثلا بگم می‌خوام برم بیرون بازار میگه برو ولی مثلا خرید خونرو خودش انجام میده نونوایی نمی‌ذاره برم یه موقع زنگ بزنم فلان چیز می‌خوام تموم شده برم بخرم میگه نه الان میخرم برات میارم خونمون تا محل کارش دو دقیقه راهه  

جونمون واسه هم میدیم ولی می‌دونی احساس میکنم از اینکه استقلال داشته باشم می‌ترسه دوست داره بهش وابست ...

فهمیدم فکر کنم هنوز بالغ نشده 

نکنه میترسه ولش کنی یا چی 

خب بهش همینو بگو؟ 

فهمیدم فکر کنم هنوز بالغ نشده نکنه میترسه ولش کنی یا چی خب بهش همینو بگو؟

بهش میگم قبول نمیکنه چرا همش میخواد بگه تو تحت تاثیر بقیه ای مثلا میری اینستا یاد میگیری بری تو نینی سایت چیز یاد میگیری  نمی‌دونم شاید می‌ترسه ولش کنم شاید بخاطر اخلاقای خانوادش نمی‌دونم آخه خانوادش همش بهم میگن تو بی عرضه ای نمیری سرکار باید بری پول دربیاری یا پدرشوهرم یه تخم مرغ نمیخره همه خریدا با زنش پولم به زنش نمی‌ده 

بهش میگم قبول نمیکنه چرا همش میخواد بگه تو تحت تاثیر بقیه ای مثلا میری اینستا یاد میگیری بری تو نینی ...

به هرحال تو واقعا صبور و قانعی 

وگرنه این حقوقتو باید قبل ازدواج روش توافق میکردی 

تو خیلی خوبی که میخوای مسالمت آمیز حلش کنی 

من جات بودم روشم اینطوری نبود

خب الان چون تو محدودی دلیل نمیشه منم قانع باشم به اوضاعم و اینکه شاید بتونی از بابات شکایت کنی

ن عزیزم نمیگم چون من اینجوریم توام راضی باش

فقط خواستم بگم تنها نیستی منم خسته شدم🙂

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن