2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قضیه این ویروس جدید چیه کل سایت درگیرشن ..علائمش چیه چطوریع

فکر کنم درگیری شدید ریه ، من یکی از پرستارها شنیدم مراجعین با ریه نابود شده میان بیمارستان و متاسفانه کار از کار گذشته 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
خیلیم خوب گوش نکن اعصاب آدم خورد میشه

اره بخاطر دخترم استرس میگیرم 6 سالشه 

همش میگم این طفلیا همش درگیر ماسک و ویروس و الودگیه هوان 😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نگین واقعا اونایی که بدنشون ضعیفه این مریضی اگه واقعا باشه زبونم لال مثل سمه

بیماری شکل گرفته عزیز ، من برای قرنطینه گفتم موافقم 

اتفاقا قرنطینه جلوی شیوع رو میگیره 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
فکر کنم درگیری شدید ریه ، من یکی از پرستارها شنیدم مراجعین با ریه نابود شده میان بیمارستان و متاسفان ...

آره عزیزم دخترعمم‌توی آیسیوعه و اکسیژن خونش به شدت پایینه

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

بعد جالب اینجاست که گفتن کودکان و افراد سالمند بیشتر درگیر میشن اما مدارس ابتدایی هنوز بازه!

بچه های بیچاره

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

بیماری شکل گرفته عزیز ، من برای قرنطینه گفتم موافقم اتفاقا قرنطینه جلوی شیوع رو میگیره

دقیقا عزیزم

الان کل کشور درگیره ولی نمی‌دونم چرا توی اخبار حداقل اطلاع رسانی انجام نمیدن تا مردم ماسک بزنن!

آره عزیزم دخترعمم‌توی آیسیوعه و اکسیژن خونش به شدت پایینه

ایشالا سلامتی بگیره 🙏 

دقیقا عزیزمالان کل کشور درگیره ولی نمی‌دونم چرا توی اخبار حداقل اطلاع رسانی انجام نمیدن تا مردم ماسک ...

ان شاءالله که مثله دوران کرونا نشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاءالله که مثله دوران کرونا نشه

امیدوارم