2777
2789
عنوان

اونایی که یه شهر دیگه زندگی میکنن از خانواده شوهر دورن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بدجنسن یه عده مادرشوهرا.چند روز یه بار به هم دیگه زنگ میزنین گلم ؟

بعد از ۴ ماه روز مادر به اسرار شوهرم زنگ زدم وخیلی کوتاه گفتم  روزتون مبارک و احوال پرسی و گوشی شوهرم دادم بهش گفتم از من خدا فظ سرما خوردم نمیتونم زیاد حرف بزنم

تصمیم گرفتم فقط مناسبت ها چون احوالشونم بپرسم میگن بهم خود شیرین و خود نما آدم نیستن عزیزم

چقدر بدجنسن یه عده مادرشوهرا.چند روز یه بار به هم دیگه زنگ میزنین گلم ؟

عزیزم اومد خونمون دید ماشین خریدیم دشمنی شرو شد

که باید بیاد پسرم بالا سرمن خواهر برادرش ببره مدرسه فلان کنه بخدا همین خریدیم نتونست به بینه دوماه زندگیم رو بهم ریخت😔اعصابم خورد شد یادش افتادم 

بعد از ۴ ماه روز مادر به اسرار شوهرم زنگ زدم وخیلی کوتاه گفتم روزتون مبارک و احوال پرسی و گوشی شوهر ...

ادم نمیدونه چجوری رفتار کنه باهاشون .

منم بارها خواستم فقط مناسبتی باشه و در حد دو سه دقیقه اما اینا نمیتونن ور نزنن یه ساعت پشت تلفن ..

من فقط یه گوش شنونده هستم براشون 

تیکه میندازن 

مدام از خودشون تعریف میکنن 

من هیچی نمیگم فقط میخوام زودتر قطع کنن

ادم نمیدونه چجوری رفتار کنه باهاشون .منم بارها خواستم فقط مناسبتی باشه و در حد دو سه دقیقه اما اینا ...

عزیزم چواب نداده تلفن خونه از برق بکش بگو خواب بودم

ازبرق میکشم گوشیتم بزار حالت پرواز یا بگو رو سایلنت بود نشنیدم شارژ نداشتم زنگ بزنم

عزیزم اومد خونمون دید ماشین خریدیم دشمنی شرو شدکه باید بیاد پسرم بالا سرمن خواهر برادرش ببره مدرسه ف ...

اصلا ارزش ندارن أجی خودتو آزار بدی بابت رفتاراشون ،اگه بخوایم با هر غلطی که میکنن خودمونو آزار بدیم پیر میشیم .بزار اونا از حسادت و بدخواهی خودشون اذیت بشن .ببخیال باش 

حرفی زدن رک حرفتو بزن 

و هرگز بهونه دستشون نده 

عزیزم چواب نداده تلفن خونه از برق بکش بگو خواب بودمازبرق میکشم گوشیتم بزار حالت پرواز یا بگو رو سایل ...

باورت میشه جنجال راه میندازه ابرو ریزی میکنه 🥲صحبت این وند روز نیست الان چند ساله همینه

اصلا ارزش ندارن أجی خودتو آزار بدی بابت رفتاراشون ،اگه بخوایم با هر غلطی که میکنن خودمونو آزار بدیم ...

چشم عزیزم الان دارن میترکن باز ما بهم برگشتیم 

بخدا خواهرش زد شوهرمو انفالو کرد اول گفت انگار عکس پاییزی گذاشتین بعد شوهرم انفالو کرد خیلی سمی هستن

باورت میشه جنجال راه میندازه ابرو ریزی میکنه 🥲صحبت این وند روز نیست الان چند ساله همینه

چه بی منطق و بیشعور ماهم میخوایم قید خواهرش بزنیم ننش هوچی بازی در میاره والا ادم تو زندگی خودشه ولی اختیار خودشم نداره😒