2777
2789
عنوان

چرا میرن ترکیه پزشکی بخونن❓️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 87 پست
فک کنم خوندن اونجا راحتتره همم ارزونتر در میاددوستام اکثرا باکو دندان خوندن

نه اصلا ارزون نیست خواهرم اونجا دانشجو بوده و این که از نظر واحد ها و سخت گیری خیلی گیر تر بودن

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو ایران برا پردیس پزشکی هم باید رتبه عالی بیاری تو کنکور

حدود ۲۰۰۰منطقه بود زمان ما

ولی ترکیه بدون کنکور

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

خب پردیس خودگرانم باز رتبه خوب میخواد دیگه...ترکیه تقریبا بذون ازمونهترکیه واسه ایران مثل ایران واسه ...

عاووووو

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

نه اصلا ارزون نیست خواهرم اونجا دانشجو بوده و این که از نظر واحد ها و سخت گیری خیلی گیر تر بودن

پس چرا میرن؟ وقتی که مدرک خیلیاشونو ایران حتی قبولم نداره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
عزیزم تو ایران برا پردیس پزشکی هم باید رتبه عالی بیاری تو کنکورحدود ۲۰۰۰منطقه بود زمان ماولی ترکیه ب ...

عععع

پس این همه ادعا درسخونی صفر بود

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

پس چرا میرن؟ وقتی که مدرک خیلیاشونو ایران حتی قبولم نداره

اولا با یه دوره دو سه ماهه قبول میکنه 

دوم این که پردیسم خونه خاله نیست اونجاام رتبه قبولی میخواد

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون برا رشته پزشکی و پیراپزشکی آزاد باید رتبه خوب داشت 

الکی نیست 😐

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

آسونه و زیاد سخت نمیگیرن واسه قبولیتقریبا با دانشگاه آزاد خودمون برابری میکنه

خداوکیلی چقد بی اتصافی نیشه

یه ادم ک استعدادشو داره نمیتونه

بعد یه مشت‌خنگ با پول و مارتی میرن خارج میگیرن