خودم چند وقت پیش یه خانواده از به شهر دیگه که بدلایلی نام نمیبرم اومده بودن خونمون .منم تمام وسایلم تازه و نو هست ...وقتی سفره کشیدم که غذا بخورم با دست مرغ درمیوردن یا قاشق دهنی میزدن تو خورشت...یا وقتی غذا میخوردن میریختند رو پاها و شلوارشون بچش دست چرب میزد ب مبل ها و کسی جلوشو نمیگرفت....منم کلی ازشون پذیرایی کردم با اینکه آمادگی نداشتم صبح روز بعدش هم که رفتن با اینکه خود خانومش اصرار داشت شمارمو بگیره و من شماره دادم بهش بعد ظهر زنگ زدم ببینم که رسیدن یا نه اصلا جواب نداد خانومه و حتی بعدش زنگ نزد اینقدر بی شخصیت و چیپ بود
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من از نامزدم دوریم باهم، هر دوماه یه هفته میتونم برم خونشون بخاطر کارم، وقتی میرم خب بعضی وقتا شب که دور هم میشینیم صحبت کنیم گاها طبق عادت رو مبل دو زانو یا یه حالتی که جفت پام رو مبل هست و خودم بحالت نشسته هستم میشینم نمیدونم چجوری توضیح بدم متوجه شین😅 بنظرتون زشته رو مبل ادم بحالت چهار زانو بشینه؟
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.