2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
این حساسیتا توی این سن واقعا طبیعیه عزیزدلم ولی وقتی سنت بیشتر شد میفهمی اصلا اینا مهم نبود و یه عمر ...

من هی اهدافم عوض میشن

ولی

افسری رو خیلی دوست داشتم جتی بخاطر دست کشیدن ازش خیلی عذاب کشیدم(الان هدفم پزشکیه عوضش کردم چون خیلی بخاطرش مسخرم کردن و اذیت شدم الان از عوض شدنش راضیم ولی نمیتونم به پزشکی برسم انگار) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید عادت کنی تو من تو این چند ماه عادت نکردم

هعییییی میدونی من خیلی هدف عوض کردم حتی اهدافی که براشون میمردم ولی متوجه شدم علاقه نوسانیه

یه روز هست یه روز نیست بهتره یه چیزی انتخاب کنم که همه چی داشته باشه پول اعتبار عزت راحتی محل کار

بخاطر حرف مردم هیچ کاری نکن منم نصفش به خاطر این بود که برادرم پزشک بود منم باید پزشک شم فلانی پزشکه ...

هعییییی خداروشکر بهش رسیدی دعا کن منم برسم

واقعا به این میرسم برا مردم کاری نکنم

من هی اهدافم عوض میشنولیافسری رو خیلی دوست داشتم جتی بخاطر دست کشیدن ازش خیلی عذاب کشیدم(الان هدفم پ ...

وقتی ازدواج کنی و بری تو خونه خودت اصلا حرف بقیه راجب درست و شغلت وجود نداره چون هر کسی درگیر زندگی و مشکلات خودشه ....همینایی ک میگی مامانم یک عمر گفت دخترخالت دندونپزشک میشه تو هیچی نمیشی !😅خیلی ناراحت بورم احساس بی ارزشی شدید داشتم از کلاس پیانو به زبان از زبان به باشگاه از این شاخه ب اون شاخه میپریدم میدونی چیشد؟؟؟؟

وقتی ازدواج کنی و بری تو خونه خودت اصلا حرف بقیه راجب درست و شغلت وجود نداره چون هر کسی درگیر زندگی ...

اخرش دخترخالم با معدل بالا رفت آزاد محیط زیست خوند و با کمک برادر و مادرشوهرش کلینیک لیزر زد الانم خیلی درامد داره!!!!!!! منی ام که قرار بود هیچی نشم دارم تو رشته حقوق ک عاااااااااشقشم درس میخونم .... سالی یبار دخترخالمو ببینم یا نه😌میخوام بهت بگم به خودت سخت نگیر بیخیال شو یمدت اول ریلکس شو بعد با یه نفر صحبت کن تا بتونی علاقه دلی و واقعیتو پیدا کنید باهم و بعد برنامه بریز به اون هدف ک هم بهش علاقه داری هم توانایی موفق شدن توش و داری بهش برسی