2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

57 بازدید | 11 پست

با ی پسری یک ساله آشنا شدم باهم حرف میزنیم میگ قصدش ازدواج شرایط خانواده من ولی خوب نیست ک بیاد جلو خودشو همه جوره به مادرم ثابت کرده  گفته میخوامش

ولی همیشه دعوامون میشه ازش بپرسم ناراحتی?دعوامون میشه و ف*ش و ناسزا میگ و آخر هم من باید عذر خواهی کنم و منت کشی همیشه بهم ننگ میزنه ک تو قبلا ...

نمیدونم چیکار کنم محبت میکنه توجه همه چی ولی موقع دعوا اینجوره

نمیدونم چیکار کنم

میشه راهنماییم کنید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد دهنیتهمتکوبیدن گذشتت تو صورتتاین ویژگیشه تا یک عمر تو زندگی باید باهاش کنار بیای

واقعا بین بد و خوبش موندم خوبی هاش زیاد ولی این ماجرا ها هم کم نیس با تهمت و شکاکی نمیدونم چطوری میخوا کنار بیام از طرفی وقتی حالش خوبه میگ ببخشید اشتباه کردم دیگ نمیگم ولی باز...

واقعا بین بد و خوبش موندم خوبی هاش زیاد ولی این ماجرا ها هم کم نیس با تهمت و شکاکی نمیدونم چطوری میخ ...

سر شکاکی ممکنه کتک هم بخوری در آینده اون موقع دیگه خرش از پله گذشته و تو پات گیره

🪸🐠🫧

تا این حد اخه

اره 

چند باری باهاش حرف بزن بهش بگو اذیت میشی با این اخلاقش بگو اگه دوست داره سعی کنه این اخلاقشو بزاره کنار 

که البته زیاد امیدی نیست چون اخلاقشه و بد دهنه

اره چند باری باهاش حرف بزن بهش بگو اذیت میشی با این اخلاقش بگو اگه دوست داره سعی کنه این اخلاقشو بزا ...

حرف زدم یک سال زدم آخر من ی حرف کوچیک بزنم باز همون اش و کاسه

مهریه که واقعا زیادش هم قابل وصول نیستولی خب همه جوانب درنظر بگیر

بله مهریه زیاد خوب نیست منم قصدم نبوده کلا

ولی اینک خودش خیلی اصرار داره واسم عجیبه