2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
الان چه حسی داری؟

فقط ی حسرت دارم کاش هیچوقت از خوشی هام نزده بودم مثل خیلیا بچگی کرده بودم از سال هفتم رفتم تیزهوشان عین سگ مجبورم کردن درس بخونم ولی از زندگی هیچی نفهمیدم الان میان تعریف میکنن من با دوستم رفتم کافه من همه خاطراتم با کتابامه ههه🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هفده تجربیمعدل دهمم زیر 14 بودمعدل یازدهممو ندادن

۱۷سالته و انقددددررررر ناامیدی پاشو کیف کن من ۱۹سالگی رفتم روانشناسی کودکان بعد چند ترم ولش گردم علاقه نداشتم ۲۵رفتم رشته فقه و حقوق وسطش شوهرم گفت نمیخواد بری اومدم یه شهر دیگه چندسال شوهرم مخالفت شدید کرد ک ادامه ندم الان یه ترم ک با خواهش و التماس رفتم انتقالی گرفتم از تهران که درسمو ادامه بدم سی سالمه پر از انگیزم .... چرا اتقد به خودت سخت میگیری؟؟؟

پدرم نزدیک به ۱۰۰ میلیون خرج کردم که پزشکی بیارم حالا برم مثلا تربیت بدنی بخونم؟🥲

اگه واقعاااا عاشق پزشکی هستی از همین الان تلاش کن نه بخاطر پدر و مادر ....واقعا عاشق پزشکی؟ یا فقط بخاطر اسمش دوسش داری؟

۱۷سالته و انقددددررررر ناامیدی پاشو کیف کن من ۱۹سالگی رفتم روانشناسی کودکان بعد چند ترم ولش گردم علا ...

احساس میکنم مردم اگر بفهمن زرزر میکنن

آبروم میرخ

اون اعتماد به نفس و عزت نفس قبل ندارم

آبجیم پیراپزشکیه

مامان و بابام از اون تعریف میکنن من هیچ

قبلا من بهتر از آبجیم بودم 

از همه لحاظ جز مرتب بودن و وسیله نگه داشتن

حالا بخاطر این افت دارم داغون میشم

احساس میکنم آرزوهام برباد رفته

خونه و ماشین

دخترخالم که از من دوسال و نیم کوچیکتره و همیشه درس من ازش بهتر بوده میاد فاز آدم فهمیده برمی‌داره آدم واقعا بهش برمیخوره

نمیتونم بپذیرم من خیلی احساساتیم

اگه واقعاااا عاشق پزشکی هستی از همین الان تلاش کن نه بخاطر پدر و مادر ....واقعا عاشق پزشکی؟ یا فقط ب ...

عشقم من دانشجوی پزشکی ام 

اره دبیرستانی بودم عاشقش بودم الان  ی وقتایی میبینم من خیلی استرسی هستم روحیاتم نمیخوره بهش 🥲

احساس میکنم مردم اگر بفهمن زرزر میکننآبروم میرخاون اعتماد به نفس و عزت نفس قبل ندارمآبجیم پیراپزشکیه ...

من خیلی پرانگیزه و شاد و حاضر جواب بودم

ولی داغون شدم داغوننننننن فکر میکنم چشمم زدن

عشقم من دانشجوی پزشکی ام اره دبیرستانی بودم عاشقش بودم الان ی وقتایی میبینم من خیلی استرسی هستم روح ...

منم حالم خیلییی بد میشهههههه

ولی با خودم میگم عادت میکنم

احساس میکنم مردم اگر بفهمن زرزر میکننآبروم میرخاون اعتماد به نفس و عزت نفس قبل ندارمآبجیم پیراپزشکیه ...

این حساسیتا توی این سن واقعا طبیعیه عزیزدلم ولی وقتی سنت بیشتر شد میفهمی اصلا اینا مهم نبود و یه عمر الکی جوش زدی .... فقط یه سوالمو جواب بده از ته دل چی دوست داری؟؟؟؟؟ 

بخاطر حرف مردم هیچ کاری نکن منم نصفش به خاطر این بود که برادرم پزشک بود منم باید پزشک شم 

فلانی پزشکه منم باید این کار رو کنم ول کن هر چی عشقته برو بخون