2777
2789
عنوان

شوهرم گفت پولمو پس بده وگرنه وسایلات میفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 53 پست
دیگه دیر شدتمام صدم رو گذاشتم تو این زندگیاینم جوابمه

نه حتما برو مشاورر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

سعی کن منطقی باهاش صحبت کنی و بهش تذکر بدی بابت رفتار های احمقانش وگرنه اگه از اول همین بوده و هست، ...

درسته مستقلم حدود یکسال ونیمه که حقوق دارم

ولی حقوق من با این تورم نمیتونه  تامینم کنه

جدا بشم انگار از صفر باید شرو کنم دیگه

اونم با این تورم

سخت تر  میشه شرایط

وگرنه تحمل این گوریل واقعا سخته 

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته مستقلم حدود یکسال ونیمه که حقوق دارمولی حقوق من با این تورم نمیتونه تامینم کنهجدا بشم انگار ا ...

باید خودتو بزنی به بی خیالی 

بزار هر چی دلش خواست بگه، تو فقط جوابشو بده

باید خودتو بزنی به بی خیالی بزار هر چی دلش خواست بگه، تو فقط جوابشو بده

فعلا اون دور برداشته داره می تازونه

یه مدت دیگه خونه رو بزنمم به نامم

شوتش میکنم 

فعلا باید صبر کرد

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
چنین مردی یعنی خونه رو می زنه به نامت؟

اره 

خودشم میگه میزنم ب نامت

ب محضی بریم داخلش 

میزنم ب نامم

قبلا برام مهم نبود چون خودمم پس انداز دارم ولی نه زیاد

ولی با حرفای امشبش صد درصد میزنم ب نامم.

خیلی ناامیدم کرده بی فرهنگ و بی ادبه

تو چقدر بدبختی اسیکاش یه تصمیم جدی بگیری برا ایندتحیفی به خداچرا تحمل میکنی

هی خواهر حق میگی

الان صداش داره میاد فحش میده میگه بیرونت میکنم

کی رو از خونه کی میخواد بیرون کنه؟

اینم پیشونی من

اینقدر فحش پدر مادرم داد

اینقدر بهم توهین کرد که خوابم نمیبره

نمیدونم تاوان کدوم گناهه نکرده هست

کاش یه جوری شرایط فراهم بشه از زندگیم گم بشه بره بیرون