2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اروپا بزرگترین اقتصادش که آلمانه از یکی از متوسط ترین ایالت های آمریکا درآمدش گمتره ...چون مساحت ...

در خواست بدم میای درموردش حرف بزنیم روز سه شنبه هفته دیگه؟ چون منم یکسری سوالات دارم و اطلاعات که میخوام اگر چیزی میدونی مشورت بگیرم ازتون

چشون چشده مگه؟🥲

خیلی طولانیه، ولی خلاصه اینکه اتفاقی براش افتاد که پدر و مادرم رو مجبور شد در جریان بذاره و به پیوست اون خیلی چیزهای دیگه رو باید میگفت، ببین کل خانواده هنگ بودیم، میگفت اینجا هیچکس خوشبخت نیست، فقط عین یه اپیدمی که دلیلش هم معلوم نیست تظاهر به خوشبختی میکنیم

ببین من نه مذهبی ام، کلا حجاب ندارم، نه تعصب چیزی رو میکشم، اینو گفتم که فکر نکنی به خاطر اینا دارم ...

من خواهرم المانه و راضیه 

عزیزم همین که دغدغه پول نیس خیلی خوبه دوستت لابد زندگی شخصیش مشکل داره که زندگی شخصی هم ربطی به دولت نداره

یبار یکی از آشناهام بهم گفت زبان قوی کن انگلیسی یا اگه اهل ریسکی عربی واسه دوبیگفت خودمون جوونیم شای ...

ببین شما از اون دسته هستی که باید بری...برو که نگی اگه رفته بودم چه میکردیم ..برو درستو بخون ...ولی نترس اگه عالی پیش رفت که شکر خدا

نرفت برگرد و به حرف مردم اهمیتی نده 

حتی نخوای بمونی هم یه علم خوب یاد گرفتی برای فردای این کشور

امید آخرین چیزیست که میمیرد
المان هم خوبه؟

المان شماره یک اروپا از نظر اقتصادی محسوب میشه و چون متحد آمریکا از دیربازه..تو اروپا از نظر آینده بهتر از بقیه است...ولی خوب المانیا سرد هستن و زیاد اهل ارتباط اونم با مهاجر نیستن 

ببین شما از اون دسته هستی که باید بری...برو که نگی اگه رفته بودم چه میکردیم ..برو درستو بخون ...ولی ...

الان رشته تحصیلیم شرایط خوبی داره تو ایران میتونم کار کنم ترسم از روزیه که دیگه شرایط نرمال نباشه....

🪸🐠🫧

الان رشته تحصیلیم شرایط خوبی داره تو ایران میتونم کار کنم ترسم از روزیه که دیگه شرایط نرمال نباشه... ...

شرایط ما داره به سمت و سوی جدیدی می‌ره تو این کشور ...شرایطی که اولش سخت و طاقت فرساست تا بالاخره ازاین خاکستر ققنوسی به دنیا بیاد ... بنابراین شرایط برای همه مون سخته ... من آدمی هستم که خانواده ام برام مهمه ...اینجوری نیستم بگم من رفتم خیالم بابت اونایی که موندن به من چه ... اگه فکر می‌کنی بری و برای شرایط غیر نرمال اینجا نگران خانواده ات نیستی حتما برو ...آدم ها با هم متفاوتند و البته تصمیم هاشون