2777
2789
من دلم اینجاست چطوری برم؟🥲

دلت اینجاست نرو ...مجال زندگی کمه... رفاه اقتصادی هم برای اینه که حال دلمون خوب بشه ...وقتی اینقدر دلت اینجاست بری هم وضع دلت خوب نمیشه

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلت اینجاست نرو ...مجال زندگی کمه... رفاه اقتصادی هم برای اینه که حال دلمون خوب بشه ...وقتی اینقدر د ...

اخه به چه امید برم ادم زندگی و کاروتلاش میکنه که کنار عزیزانش حالش خوب باشه اونجا هرچقدرم پول و رفاه باشه تنها باشم واسه چیمه؟ کجا خرجش کنم

🪸🐠🫧

اخه به چه امید برم ادم زندگی و کاروتلاش میکنه که کنار عزیزانش حالش خوب باشه اونجا هرچقدرم پول و رفاه ...

خوب همینه که برای هر کسی متفاوته...برای یکی مهاجرت اصلا فرار از خانواده بدی که داشته برای یکی خانوادش هم خیلی عالی ولی اونقدر بستگی نداره و تعریفش از زندگی اینه که فقط یه بار فرصت زندگی داره و باید کارایی بکنه که همیشه دوست داشته و اینجا امکانش نیست برای کس دیگه زندگی یعنی خانواده ...پس مهاجرت نسخه همه نیست مهاجرت هدف میخواد هدف محکم اگه هدفت درست نباشه راحت نمیتونی از پسش بربیای

درسته باهاتون خیلی موافقمشما مهاجرت کردی؟

نه عزیزم برادرم و خواهر زادم رفتن 

ببین اینکه میگم هدف مهمه ...من خانم برادرم یه شغل عالی داشت ایران یه شغل مالی عالی با آینده خیلی روشن ولی از این آدما بود که ظلم و ناعدالتی براش حل نمیشد ناعدالتی های گسترده اجتماعی اقتصادی و...از اینا بود که نمیتونست بپذیره بچش در مدرسه با مطالب مذهبی  و زوری بزرگ بشه نمیتونست بپذیره دین رو بهت اجبار کنن الان چند ماهی هست رفته و مسلما برای قضاوت زوده ولی خودش میگه اون قسمت آزادی که من فکر میکردم آمریکا نداشت میگه اینجام پیرمرد پیرزنای همسایه میخوان به زور مسیحی ت کنن میگه اینجام یه چیزای دیگه رو میخوان زور بکنن تو حلقت...خلاصه از این منظر اون چیزی نبوده که میخواسته

استرالیا خوب چه رشته یی خوبه؟ رشتمم، انسانی میتونم برم

کلا از منظر علوم انسانی خوب ما خیلی متفاوتیم ولی فکر کنم بتونید روانشناسی یا جامعه شناسی بخونید ...خیلی در این زمینه تخصص ندارم 

با رشته وکیل هم میشه؟ یافقط جامعه شناسی و روان شناسی

ببین وکالت که جزو رشته های تاپ دنیاس و پر در آمد من اصلا اطلاعات تو این زمینه ندارم ولی قطعا از این رشته هاست که لیسانس ما رو هم قبول ندارن و باید از اول بخونی و همونجا باید لیسانس بگیری چون حقوق ما بر پایه فقه هست