2777
2789
ولی من یه چیزی بگم

ببین من نه مذهبی ام، کلا حجاب ندارم، نه تعصب چیزی رو میکشم، اینو گفتم که فکر نکنی به خاطر اینا دارم میگم، ولی خوشبختی ادم های اونور رو باور نکنید، من عزیز نزدیکی دارم که امریکاست و جزو قشر مرفه اونجا محسوب میشه، چون رابطه نزدیکی داریم در جریان روتین لاکچریش بودم، اما وای از واقعیت زندگیش، من چند وقته متوجه شدم و چند روز اشکام براش بند نمیومد، اصلااااااا باور نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا درست میشه به زودی مطمین باشید ... ضمنا تنها جایی که ارزش مهاجرت داره آمریکا و مرتبه بعد استرال ...

دقیقادرسته ازیه اشنایی پرسیدیم امریکاخوبه یااروپاچون توهردوتاش زندگی کرده گف اروپاگرونیه یه فردمیتونه مهمون درحدیه عصرونه اونم چایی دعوت کنه ولی امریکا میتونی عوصش یه میز پرادم رومیتونی شام مهمون خودت بکنی اینقدردرامدورفاه هست استرالیاهم عالیه

نظراتتون که جالبه تا حالا کسی همچین تحلیل نکرده ‌‌‌‌..آینده ایران چه میشه بنظرتون

اینده ایران روشنه ..ما ته یک کوچه تاریک تاریخیم ... برای شرایط فعلی ما هیچ راه بازگشتی نیست ...پس ته کوچه گیرت بیارن و بگن باید اینی بشه که ما میگیم شما برای جونت چه می‌کنی ؟ همون کاری رو می‌کنی که اونا میگن ...

امید آخرین چیزیست که میمیرد
یبار یکی بهم گفت ولی چون اسم کاربریمه دو دلم عوض کنم😁باشه عزیز عوضش میکنم آزاردهنده نباشه واسه کارب ...

اشکال نداره اونا که میترسن نمیبینن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁