جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلی طولانیه، ولی خلاصه اینکه اتفاقی براش افتاد که پدر و مادرم رو مجبور شد در جریان بذاره و به پیوست اون خیلی چیزهای دیگه رو باید میگفت، ببین کل خانواده هنگ بودیم، میگفت اینجا هیچکس خوشبخت نیست، فقط عین یه اپیدمی که دلیلش هم معلوم نیست تظاهر به خوشبختی میکنیم
المان شماره یک اروپا از نظر اقتصادی محسوب میشه و چون متحد آمریکا از دیربازه..تو اروپا از نظر آینده بهتر از بقیه است...ولی خوب المانیا سرد هستن و زیاد اهل ارتباط اونم با مهاجر نیستن
الان رشته تحصیلیم شرایط خوبی داره تو ایران میتونم کار کنم ترسم از روزیه که دیگه شرایط نرمال نباشه... ...
شرایط ما داره به سمت و سوی جدیدی میره تو این کشور ...شرایطی که اولش سخت و طاقت فرساست تا بالاخره ازاین خاکستر ققنوسی به دنیا بیاد ... بنابراین شرایط برای همه مون سخته ... من آدمی هستم که خانواده ام برام مهمه ...اینجوری نیستم بگم من رفتم خیالم بابت اونایی که موندن به من چه ... اگه فکر میکنی بری و برای شرایط غیر نرمال اینجا نگران خانواده ات نیستی حتما برو ...آدم ها با هم متفاوتند و البته تصمیم هاشون