2777
2789
عنوان

با حس نیاز به ازدواج چه کنم

258 بازدید | 18 پست

۲۱سالمه 

تاحالا تو هیچ رابطه ای نبودم و نیستم 

دیگه واقعا دلم میخواد ازدواج کنم 

دوست دارم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 

یکی دوسم داشته باشه، برای بدست اوردنم تلاش کنه،بغلم کنه ، بوسم کنه ، دستمو بگیره ، حمایتم کنه ، پشتم باشه ، برام کادو بخره ، هوامو داشته باشه و........ 

بیشتر نیاز عاطفیه 

از طرفی فعلا آمادگی ازدواج ندارم ، زندگی مشترک کلی چالش داره ، سختی داره میدونن همه اینارو ، بخاطر همین نمیخوام ازدواج کنم فعلا ، سنمم کمه

از طرفی این حس نیاز به دوست داشته شدنه اذیتم میکنه 

با درس و دانشگام مشغولم 

ولی بازم این حس گاهی میاد سراغم 

طبیعیه بنطرتون 

بنطرتون چه کنم با این حس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه دوست داشته باشی ازدواج کنی ولی فکر نکن با ازدواج همه اینا چیزارو به دست میاری تو خوشبینانه ترین حالت تا۶۰ ۷۰ درصد درگیر چالشایی

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

هیچ کی از دوست داشته شدن بدش نمیاد هممون همینیم 

منننن دیگه آنقدر دلتنگش شدم ک امروز تو خیابون فکر میکردم داره نگاهم می‌کنه بعد متوجه شدم توهم زدم ...🙂

(:A__•~•__M:)

مثل منی ولی من دلم میخاد برم تو رابطه اون حسو تجربه کنم بعد ول کنم چون میدونم عشق واقعی وجود نداره و همون اولش قشنگع 

حداقل برای من طبیعی و عادی میشه 

ولی شدیدا گاهی نیاز دارم برم رل بزنم بعد ۳ روز ول کنم

وقتی بری تو رابطه میفهمی که اصلا اون چیزی نیست که  تو فیلم ها نشون میدن از عشق و دوست داشتن

میفهمی یک رابطه معمولی هم کلی چالش داره

حالا چه برسه به ازدواج

به خودت میگی من که داشتم از تنهاییم و با خودم لذت میبردم این چه غلطی بود که من کردم الان

طبیعیه حست ولی اگه شرایط ازدواج نداری یا نمیخوای ازدواج کنی بهش بها نده.

زیاد بخوای بهش فکر کنی داغون میشی، به خودت بگو که من با تنهایی خودم حالم خوبه و همینطوری ام آدم ارزشمند و جذابی هستم و لایق دوست داشته شدن.

به وقتش بهترین ازدواجم میکنم.

خودتو افسرده نکن برا خودت هدف تعیین کن، سعی کن زندگیت جهت دارتر باشه و به این مسائل زیاد فکر نکن‌

درضمن سنتم بد نیست، اگر مورد خوب برا ازدواج داشتی بهش فکر کن، سعی کن باهاش آشنا بشی البته مورد خوب و کسی که قصدش جدی باشه.

چالشای زندگی مشترکم شیرینیای خودشو داره و به وقتش باهاش روبرو میشی، لازم نیست از الان ازش بترسی.