ما به خودی خود ذاتی داریم ک قراره تو این دنیا کامل شه با اتفاق هایی که تو این دنیا برامون میوفته حالا اگه ما کاری ک بخوایم نشه به خودمون برچسب میزنیم ک لابد من نمیتونم از پسش بر بیامو فلانمو بیصارم در حالی ک این جریان زندگیه تا ما رو کامل کنه پس هم خودت رو باور داشته باش هم به خدا و تدابیرش اعتماد کنو دلتو به خودش بسپار. ✨
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینطوری فکر گن عزیز دلم یا خودت مهربون باش خودت قربون اشکات شو نباید بخاطز اینکه بقیه بهت توجه کننن ...
قبلا وقتی تو ی جمعی حرفی میزدم میومدم خونه ایقد ب خودم جیز میگفتم ک چرا این خرفو زدی این شوخی رو کردی.. ولی دیروز دانشگاه ساکت بودم بااینکه من شخصیت برون گرایی داشتم جلو خودمو گرفتم ولی وقتیرفتم خونه شروع کردم با خودم حرف زدن همون حرفایی ک اونجو نزدمو ب ا خودم گفتم😐😐باورت میشه بعدشم از خودم بدم اومد ک اینقدر خودمو سانسور کروم امروز حرف زدم گفتم و خندیوم اومدم خونه ولی خودمو سرزنش نکردم ز حرف بدی زدمااا ولی گفتم ب درک اونا ک چرت و پرت بیشتر از من گفتن