2777
2789

ای کاش دیگه فایده نداره 

به نظرم یه مدت کمرنگ شو اصلا جواب هیچ پیامو زنگی رو نده 

وقتی اومد تصمیمت رو بهش بگو 

بگو یه شرط داره ک بمونم اونم اینه ک مارو هم ببری نزدیک محل کارت 

بچت چی؟

بچه هاش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر به خاطر بچه ها نمی خوای جدا شی که به نظرم حق داری، واقعا سعی کن نبینیش. فقط بهش به عنوان یک عابر بانک نگاه کن. بزار احساس کنه واقعا بود و نبودش برات مهم نیست. مثلا کیک درست کن استوری کن. یا فلان فیلمو ببین در موردش استوری کن. 

ای کاش دیگه فایده نداره به نظرم یه مدت کمرنگ شو اصلا جواب هیچ پیامو زنگی رو نده وقتی اومد تصمیمت رو ...

من نمیخوام برم اونجا زندگی کنم اصلا از تهران بیرون نمیرم 

تازه اونم محل کارش کلا از شهر دوره برم تو خرابه زندگی کنم؟

مامان پنج تا نی‌نی😍❤️
من نمیخوام برم اونجا زندگی کنم اصلا از تهران بیرون نمیرم تازه اونم محل کارش کلا از شهر دوره برم تو خ ...

اخه میبینم ک ۵تا کوچولو هم داری بالاخره باید یه کمکی بهت بده دیگه 

چاره چیه تا کی میخوای تنهایی همه بار زندگی رو به دوش بکشی