2777
2789
عنوان

کی با همسرش احساس خوشبختی می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 45 پست

من

خیلی خوشبختم

اصلا قابل وصف نیست

ده سال سختی کشیدم

و یکساله که شده مرد به تمام معنا

ده سال بقول بازاری ها خاک خوری کردم

به این رسیدم گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

هر ویژگی بدی که بگی همسرم داشت

هر چی بدترین شاید باور نکنی

وحشتناک

اما بالاخره از همه چی دست کشید و شد گوش به فرمان

یه جورایی خجالتم میکشه و سعی در جبران داره

بهت بگم دو بار زندگیم و وسایلش رفت از نو خریدم باور نمی کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیانت دوحالت داره:یا براش کم گذاشتی یا یارو خودش مریضه ،آدم نیست

بنده بشخصه هر چقدر برام کم بزارن محاله خیانت کنم 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

توی زندگی مشکلات هس حالا هر کس یجور چ متاهل چ مجرد 

بنظرم خیلی مهمه چجور ب زندگی نگاه کنی و چقدر مشکل رو برای خودت بزرگ کنی بعضیا رو واقعا حسرت میخوره آدم نه به اینکه مشکل ندارن بلکه ب نوع نگاه قشنگشون ب اینکه کوچکترین چیز مثبت رو چقدر بزرگ میبینن و نسبت ب مشکلات خوش بینن یه نمونه اش عمه ام آرامش از وجودش میریزه وسط مشکلات خیلی هم مدیریت داره واقعا کسی یا چیزی ب این زودی نمیتونه بهم بریزتش  ازون طرف زن عموم وسط بهشت به نسبت زندگی اون پر از اضطراب و استرسه 

خیانت دوحالت داره:یا براش کم گذاشتی یا یارو خودش مریضه ،آدم نیست

هیچ وقت کم نذاشتم..خیانت زندگی من از قبل ازدواج شروع شد و تا الان ادامه داره...اگر کم میذاشتم می تونستم خودمو دلداری بدم که مقصرم...ولی حقیقت اینه که شوهرم برام کم گذاشته و من ته خطم

دعا کنید خدا شفامو بده