2777
2789
عنوان

راه اذیت کردن اکس

52 بازدید | 6 پست

حوصلم سررفته اقا راه اذیت کردن اکس بگید یا از خاطرات خنده دار خودتون از اذیت کردن اکساتون بگین یکم دلمون شاد بشه 🤣

یا حالا هر خاطره خنده داری 

هدف چند لحظه خوشحالی شما و بنده اس 🫂🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتاب بخونید 

ورزش کنید 

فیلم باحال ببینید 

یه هنر یاد بگیرید اینها شادی هایی هستن که حس خوبش ماندگاره براتون و باعث پیشرفتتون میشه 

اکس و این حرفا کدومه عزیزم ، چیزی بوده که تمام شده و ارزش فکرکردن نداره فقط میشه ارتجربه‌ش درس گرفت ..

حالا اینجا هم می‌خواین شاد باشین یه موضوع جالبتر به نظرم با احترام 🙏

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .